2777
2789
عنوان

قدم بلنده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4052 بازدید | 256 پست
وزنم خوبه ن اضافه وزن دارم ن کمبود وزن ۶۷ کیلوام😢

دختر تو یا حالت خوش نیس یا کوتاهی اومدی اینطوری تاپیک بزنی چون همه دنبال قد بلندن

هیشکی نمیگه قد کوتاه خوبه یکم برو معیارای زیبایی رو نگاه کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی به من بگه چیکار کنم کوتوله موندم    

بابا کوتوله چیه 😐😐😐😐😐😐😐😐😐

تا زمانی که خودتون میگین بقیه میگن 

بابا دراز و کوتوله واقعا دو کلمه ی شرم آوره 😐 نگین خواهشا 

پست بالا توضیح دادم برای یه کاربر دیگ ورزش هایی مثل والیبال و بسکتبال و لبنیات و پروتئین و خواب کافی ... 

۱۵۹!  باید بیای تو فامیل ما میانگین قد ده پونزده سانت بالاتره😂

اگه شوهر هاتون هم بلند هستن لطفا بچه زیاد بیارین ژنتون بمونه😄

چون ایرانیا قد کوتاهن خیلی

حداقل نسل های بعد قد بلندشون بیشتر شه

یکم به بقیه کشور ها نزدیک بشیم

دوران مدرسه یه دوستی داشتم مادرش امریکایی بود .دوستم خیلی خیلی قدبلند بود از همه ما تو منطقه و مدارس اطراف قد بلندتر بود. آخرای دبیرستان که بودیم رفتن آمریکا بعدها که فیس بوک و وایبر اومد عکسهاش رو میدیدم که همیشه پاشنه بلند میپوشید تازه همقد دخترخاله هاش و دوستاش میشد😂میگفت از وقتی اومدیم اینجا با خیال راحت چیزایی که دوست دارم رو میپوشم چقدر ایران بد بود همه منو میدیدن پچ پچ میکردن😆

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
شما گفتی قدش شبی مرداست و اگر پنج سانت بیشتر باشه .... والا اولا استاندارد قد برای مردا تازه اونم ت ...

والا تو ایران قد آقایون 170شروع میشه تا دو متر 

اینطوری ک شما صحبت میکنید پس این همه ادم قد کوتاه تو خیابون ریخته پس کیا هستن ؟؟؟اینجوری ک شما میگید تو ایران همه بالایه دومتر حساب میشن 😂😂😂😂😂😂

حقیقتش قد من 163هستش  از نظر خودم قدم هیچ مشکلی ندارم و حس میکنم کاملا استاندارد هس ن زیاد کوتاهم و ن زیاد بلند ک خجالت بکشم 

بنظر من قد خانم بالایه 170زیاد جالب نمیشه و بازم معیار زیبایی سلیقه ای هست و نظر خودتون رو ب دیگران تحمیل نکنید 

شب خوش 

بچه ها دختر ریزه میزه بده؟مورد پسند پسرا نیست؟🤔

بابا ول کنین 

چرا هم دختر قد بلند جذابه هم قد کوتاه 

البته که میخوام صد سال سیاه مورد پسند پسرا نباشه مگه خورشون چین ؟!اعتماد به نفس داشته باشی اوکیه 

اگ یه نفر گفت کوتاهی یا بلندی وقتی زدی دهنش دیگ جرئت نداره چیزی بگه 

اگه شوهر هاتون هم بلند هستن لطفا بچه زیاد بیارین ژنتون بمونه😄 چون ایرانیا قد کوتاهن خیلی حداقل نس ...

آره همه بلندیم. دختر عموم زایمان کرده بود بچش ۵۸ سانت بود😂 من که پسرم معمولی بود ۵۳ بود و دوقلوهام زودرس بودن کوچولو بودن ولی بچه هام با توجه به سنشون ماشالله قدشون بلندتره. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀