2777
2789
عنوان

قدم بلنده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4052 بازدید | 256 پست
پنجا درصد آقایون ایرانی نژادشون قد کوتاست و اصلا مهم نیس مهم انسانیته (بلکه ما از این دسته نیستیم )ح ...

شما هم تحمیل نکن 

ما با معیار کاری نداریم 

50 درصد رو ناموصا از کجا اوردی 😐 اگ اینطور باشه هم قد زیر 165 برای خانوم زیاد جالب نیست !یا قد 170 به بالا خوب نیست 😐 درک نمیکنم 

خب الان این تفکر درسته ؟واقعا هر چی قد بلند تر بهتر یا هر چی قد کوتاه تر بهتر ؟نمیفهمم !

من قدم ۱۷۰ و تو خیابون انگشت شمارن مردایی که از من کوتاه تر باشن نمیدونم شما چطور به این نتیجه رسید ...

عزیزم برید حقیق کنید بعد صحبت کنید 

من خودم تو تهران میشینم والا آقایون از 170هستن ب بالا و.... بهتر ادامه ندیدم شما نمیخوایی متوجه بشی 

منم ارزش و شان کسی رو پایین نیاوردم و نظر خودمو گفتم استارت اگه قرار بود مث شما انتقاد پذیر نباشه بهتر بود نظر نخواد و بگه دلداریم بدید 

شب شما هم خوش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂خب عزیزم با این قد ک خیلی دست نیافتنی میشن و با آقاشون خجالت میکشن خیابون برن 

نه بابا

یه قد بلند تنها شاید تیکه بخوره

که همه خانما میخورن یکی چشم رنگیه راجب چشماش میگن یکی بوره راجب موهاش تیکه میندازن یکی قد بلنده به قدش گیر میدن

در کل چیزایی که کمه همیشه مورد توجه قرار میگیرن

اما یه زوج قد بلند دیگه چرا تیکه بخورن؟؟؟

من داداشم ۱۹۷ زنش ۱۷۹

واقعا دنیای عجیبیه یه نفر موهاش صافه میگه کاش فر بود 

یه نفر فره میخواد بره صاف کنه 

یکی به نظر خودش قدش کوتاه همه کاری میکنه بلند بشه انواع ورزش ها .کفش هاو...

یکی بلونده میگه مشکی جذاب تره 

مشکی میره رنگ می ذاره بلوند بشه 

چن وقت قبل یه نفر توی نی نی سایت که قدش هم مناسب بود به نظر من می خواست بر ه عمل کنه که قدش بلند بشه از عوارض عمل و مصیبت های بعدش هم دوستان گفتن ولی ایشون مصمم بود 

به نظر من قد شما خوبه وزنتون را ببرید بالا باشگاه برید  

و برای نعمت هایی که خداوند بهتون داده شاکر باشید 

ان شاءالله سالم باشید

همه نوع قدی هست  ولی خودت چون قدت کمتر 170 اینو میگی  اتفاقا قد بالای 170 چیزیه که تو ای ...

عزیز من بی احترامی نکردم استارت نظر خواس و منم نظر خودمو نسبت ب قدش گفتم 

قد ی چیز خدا دادی هست و هیچ کس نباید براش ناراحت باشه چ کوتاه چ بلند مهم انسانیت و اخلاقه خوبه 

بهتره ادامش ندیدم معیار زیبایی ی چیز کاملا سلیقه ای هست

مردی که با قد بخواد ازدواج کنه همون بهتر بره بگیره  تفکرت رو درست کن  اگ همون مرد با خان ...

کاملا باهات موافقم قد چیزی نیست ک دست انسان باشه و ی چیز کاملا خداددادی هس  ولی وزن و خوش اندامی و.....

عزیزم برید حقیق کنید بعد صحبت کنید  من خودم تو تهران میشینم والا آقایون از 170هستن ب بالا و... ...

بله من بودم که به استارتر گفتم قدت شبی مرداست پنج سانت بلند تر شی میشی ممد

و بعدشم گفتم نمیدونم این درازایی که شما میگین کجان😁

انتقاد با توهین فرق داره و چیزی هم که دست خود آدم نبوده انتقادی بهش وارد نیست 

بحث آقایون هم که کلا جداست چون من مردایی که اطرافم و تو خیابون و جامعه  دیدم میانگین قدیشون زیر ۱۸۰ نبوده

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️