2777
2789

یا آشنا به پیانو باشه

راهنمایی میخوام

یک عدد به قول بچه ها تییییچر  انگلیسی، فرانسه، نقاشی و عکاسی به بچه ها درس میدم📷🎨👩🏻‍🏫👩🏻‍🎨 عکاسی نوزاد و کودک در منزل (تهران) پذیرفته میشود.🤰🤱😍

بله 

موسیقی                                                                         به جهان ... روح                                                               به ذهن ... بال                                                               به تخیل ... پرواز                                                                و به هر چیزی ... زندگی میبخشد                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

bali

برای خرید پیانو اکوستیک چه نکاتی رو مد نظر بگیرم؟ 

یک عدد به قول بچه ها تییییچر  انگلیسی، فرانسه، نقاشی و عکاسی به بچه ها درس میدم📷🎨👩🏻‍🏫👩🏻‍🎨 عکاسی نوزاد و کودک در منزل (تهران) پذیرفته میشود.🤰🤱😍
بله 

پیانو اکوستیک میخوام بگیرم از کجا میشه کیفیت و دوام سیم ها و بدنه رو تشخیص داد

خواهرم داره

من میخوام بخرم

امکان داره از‌بپرسین چه نکاتی مهمه؟

پیانو اکوستیک میخوام بگیرم از کجا میشه کیفیت و دوام سیم ها و بدنه رو تشخیص داد

به ساند برد و چکش هاش سیم هاش خیلی دقت کنی همینا مهمه برای خرید

موسیقی                                                                         به جهان ... روح                                                               به ذهن ... بال                                                               به تخیل ... پرواز                                                                و به هر چیزی ... زندگی میبخشد                  
خونه نیست الان اومد میپرسم تگ تون میکنم حتما

مرسی عزیزم

به ساند برد و چکش هاش سیم هاش خیلی دقت کنی همینا مهمه برای خرید

ممنون

اکه فروشگاه معتبری تو تهران سراغ دارین هم ممنون میشم بگین

باید به کیفیت بالاش  اجزای داخلیش  مثل سیم ها  چکش ها و ساندبرد توجه کنی عز ...

ممنون عزیزم

اگر فروشگاه معتبری سراغ دارن ممنون میشم معرفی کنین تهرانم

یه فروشگاه هست شریعتی خوبه نزدیک الهیه

فکر کنم دیدمش