تیییچر مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 531 عنوان خانما اینجا کسی هست پیانو داشته باشه؟ 149 بازدید | 18 پست یا آشنا به پیانو باشهراهنمایی میخوام یک عدد به قول بچه ها تییییچر انگلیسی، فرانسه، نقاشی و عکاسی به بچه ها درس میدم📷🎨👩🏻🏫👩🏻🎨 عکاسی نوزاد و کودک در منزل (تهران) پذیرفته میشود.🤰🤱😍 1400/02/18 | 19:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رهاااااخانم عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 2516 بله موسیقی به جهان ... روح به ذهن ... بال به تخیل ... پرواز و به هر چیزی ... زندگی میبخشد
1370tt عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 3146 خواهرم داره از الان این کاربری دست من است ! تاپیک های قبلی مربوط به من نیست
تیییچر مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 531 bali برای خرید پیانو اکوستیک چه نکاتی رو مد نظر بگیرم؟ یک عدد به قول بچه ها تییییچر انگلیسی، فرانسه، نقاشی و عکاسی به بچه ها درس میدم📷🎨👩🏻🏫👩🏻🎨 عکاسی نوزاد و کودک در منزل (تهران) پذیرفته میشود.🤰🤱😍
تیییچر مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 531 بله پیانو اکوستیک میخوام بگیرم از کجا میشه کیفیت و دوام سیم ها و بدنه رو تشخیص داد یک عدد به قول بچه ها تییییچر انگلیسی، فرانسه، نقاشی و عکاسی به بچه ها درس میدم📷🎨👩🏻🏫👩🏻🎨 عکاسی نوزاد و کودک در منزل (تهران) پذیرفته میشود.🤰🤱😍
تیییچر مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 531 خواهرم داره من میخوام بخرمامکان داره ازبپرسین چه نکاتی مهمه؟ یک عدد به قول بچه ها تییییچر انگلیسی، فرانسه، نقاشی و عکاسی به بچه ها درس میدم📷🎨👩🏻🏫👩🏻🎨 عکاسی نوزاد و کودک در منزل (تهران) پذیرفته میشود.🤰🤱😍
1370tt عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 3146 من میخوام بخرم امکان داره ازبپرسین چه نکاتی مهمه؟ خونه نیست الاناومد میپرسم تگ تون میکنم حتما از الان این کاربری دست من است ! تاپیک های قبلی مربوط به من نیست
dina_yar عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 832 برای خرید پیانو اکوستیک چه نکاتی رو مد نظر بگیرم؟ باید به کیفیت بالاش اجزای داخلیش مثل سیم ها چکش ها و ساندبرد توجه کنی عزیزم
رهاااااخانم عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 2516 پیانو اکوستیک میخوام بگیرم از کجا میشه کیفیت و دوام سیم ها و بدنه رو تشخیص داد به ساند برد و چکش هاش سیم هاش خیلی دقت کنی همینا مهمه برای خرید موسیقی به جهان ... روح به ذهن ... بال به تخیل ... پرواز و به هر چیزی ... زندگی میبخشد
تیییچر مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 531 خونه نیست الان اومد میپرسم تگ تون میکنم حتما مرسی عزیزم یک عدد به قول بچه ها تییییچر انگلیسی، فرانسه، نقاشی و عکاسی به بچه ها درس میدم📷🎨👩🏻🏫👩🏻🎨 عکاسی نوزاد و کودک در منزل (تهران) پذیرفته میشود.🤰🤱😍
تیییچر مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 531 به ساند برد و چکش هاش سیم هاش خیلی دقت کنی همینا مهمه برای خرید ممنوناکه فروشگاه معتبری تو تهران سراغ دارین هم ممنون میشم بگین یک عدد به قول بچه ها تییییچر انگلیسی، فرانسه، نقاشی و عکاسی به بچه ها درس میدم📷🎨👩🏻🏫👩🏻🎨 عکاسی نوزاد و کودک در منزل (تهران) پذیرفته میشود.🤰🤱😍
تیییچر مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 531 باید به کیفیت بالاش اجزای داخلیش مثل سیم ها چکش ها و ساندبرد توجه کنی عز ... ممنون عزیزماگر فروشگاه معتبری سراغ دارن ممنون میشم معرفی کنین تهرانم یک عدد به قول بچه ها تییییچر انگلیسی، فرانسه، نقاشی و عکاسی به بچه ها درس میدم📷🎨👩🏻🏫👩🏻🎨 عکاسی نوزاد و کودک در منزل (تهران) پذیرفته میشود.🤰🤱😍
dina_yar عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 832 ممنون عزیزم اگر فروشگاه معتبری سراغ دارن ممنون میشم معرفی کنین تهرانم یه فروشگاه هست شریعتی خوبه نزدیک الهیه
تیییچر مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 531 یه فروشگاه هست شریعتی خوبه نزدیک الهیه فکر کنم دیدمش یک عدد به قول بچه ها تییییچر انگلیسی، فرانسه، نقاشی و عکاسی به بچه ها درس میدم📷🎨👩🏻🏫👩🏻🎨 عکاسی نوزاد و کودک در منزل (تهران) پذیرفته میشود.🤰🤱😍