2777
2789
عنوان

وابستگی مادرشوهر به پسرش

| مشاهده متن کامل بحث + 6145 بازدید | 81 پست
به فکرتنهایی پدرو مادرش نباشه😢 خیلی دنیای بدی شده

من نگفتم کلا به فکر تنهایی پدر و مادرش نباشه. ولی آدمی که ازدواج میکنه اولویت زندگیش باید زندگی جدیدش و همسرش باشه. اگه میخواست مادر و پدرش رو توی اولویت اول قرار بده خب پس چرا ازدواج کرد؟؟؟

تو این سایت فقط خانواده زن حق دارن  خانواده مردا باید قید بچه اشون رو بزنن دیگه

اره  دقیقا خدا سرشون میاره نگران نباش

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم اتفاقا بخاطر همسرم از شیراز اومدم مشهد چندین ساله 

یه دونه پسر هم دارم اما قطعا وقتی بزرگ شد ترجیح میدم جایی باشه که براش بهتره و باعث پیشرفتش میشه حتی اگه یک کشور دیگه باشه ، اصلا هم توقع ندارم اون مسئولیت تنها نموندن ما رو به دوش بکشه 

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
عزیزم همسایه و دوست که  نیستن پدرو مادرن

هر کسی میخواد باشه. این ضرب المثل درمورد همه صدق میکنه. به چشم دیدم که میگم. طرف میومد شهر هم نمیرفت خونه پدر مادر خودش. میرفت خونه پدر و مادر زنش. فقط مثل یه مهمون میرفت پیش پدر و مادرش. 

شما که ایشون رو کشوندی شهر خودت.ناراحتی مادرش تماس میگیره و از دلتنگیش میگه؟ 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
خب با این طرز تفکر همه پسرا باید مجرد بمونن هیچ مادری نیست که دلش واسه بچه ش تنگ نشه😐

نه همه پسرها..همه که مادر شون تنها نیست یا پیر نیست..الان من خودم بچه آخرم بعده هفت تا بچه..خب همه رفتن پس این وظیفه منه که آخرین نفرم بمونم پیششون

نه همه پسرها..همه که مادر شون تنها نیست یا پیر نیست..الان من خودم بچه آخرم بعده هفت تا بچه..خب همه ر ...

آخی چقدر مهربونی شما

یاد علی انصاریان افتادم😢

ولی به نظرم اشتباهه میتونی ازدواج کنی ولی حواست به مامان و بابات باشه حرفای تو نی نی سایت رو زیاد جدی نگیر همه ی زنا بد نیستن خیلیا هستن که گذشت زیادی دارن تو این مسائل انشالله یه خوب قسمت شما میشه

🔴اتفاق های خوب سراغ کسی می آید ک صبر میکند...اماا اتفاق های بهتر سراغ کسی می اآید ک تلاش میکند..🔴
مرسی که ی خانم بالاخره همچین نظری داد..حالا شماها باز خانم هستید..فاز این پسرهایی که با وجود تنهایی ...

خوب  حالا ازدواجم بکنن اسمش زندگی مشترکه نه این که یه نفر  از خود گذشتگی بکنه  کع چی  که طرف مقابل خوشحال باشه؟؟   خداروخوش نمیاد که  اگه میگن زندگی مشترک ینی مستقل شدن پس چرا دخترا باید چسب شن به خانواده خودشون پسره رو هم پا بر کنن  بعد بگن هاها ها   قطع رابطه ایم با خانواده شوهر   اخه ادم حسابی خودت مادری خودت زنی دلت میاد ادم حتی اگه خانواده شوهره بد هم باشن باید خوب باشه باهاشون چرا؟؟ چون اگه  احترام نزاره احترام نمیبینه!

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
دم اون پسری گرم که با وجود اینکه میدونن مادر پدر تنها میمونن بازم ازدواج میکنن که بعد این حرف ها پیش ...

دوست عزیز. وقتی مردی ازدواج میکنه، میشه تکیه گاه اول و آخر همسرش. از هر روانشناسی که بپرسی میگه اولویت اول باید همسرت باشه چون پدر و مادرت همدیگه رو دارن و تو ام اگه بخوای اونا رو اولویت اولت قرار بدی همسرت این وسط بدون تکیه گاه میمونه. پس اگر به این بلوغ نرسیدید که این مسئله رو درک کنید بهتره ازدولح نکنید

مرسی که ی خانم بالاخره همچین نظری داد..حالا شماها باز خانم هستید..فاز این پسرهایی که با وجود تنهایی ...

نمیشه که ازدواج نکرد 

باید درست تصمیم بگیرن. به نظر من اگر این خانواده فرزند پسری دیگه ندارن مرد اشتباه کرده رفته مشهد زندگی کنه می تونست توی شیراز هم کار کنه و یه زندگی خوب داشته باشه 

نباید بخاطر هیچ زنی یا مردی از پدرو مادر گذشت

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

[QUOTE=189571675]من نگفتم کلا به فکر تنهایی پدر و مادرش نباشه. ولی آدمی که ازدواج میکنه اولویت زندگیش باید زندگی جدید        خوب شما برید شیراز زندگی کنید ودیگه به پدر ماردتون فکر نکنید والویتتون زندگی مشترک باشه 

هر کسی میخواد باشه. این ضرب المثل درمورد همه صدق میکنه. به چشم دیدم که میگم. طرف میومد شهر هم نمیرفت ...

دقیقا 

چقدر بی انصافن چقدر اون پدر و مادر چشم به راه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

عزیزم اون الان تو چنگ تو هست از چی میترسی،مادر بنده خداش باید غصه بخوره که تو میخوای از اینم که هست بیشتر دورش کنی ازش.

خدا دستور داده اول خدا،بعد مادر ،بعد پدر و بعد همسر،آخر از همه هم بچه.

حالا تو اگه میخوای بی قانونی کنی،باید منتظر عواقبش هم باشی،اینو منی میگم که راه تو رو رفتم و چوبش رو هم خوردم.

مادرشه،هوو نیست که

چطور شما حاضر نشدی بری شهر اونا مادرتو مادره مادر اون نباید دلتنگ بشه؟؟

به این دلیل که همسر من توی این شهر خیلی بیشتر پیشرفت شغلی داشت. و ما توی این شهر با حمایت پدرم خونه خریدیم اما اونجا کسی کمکمون نمیکرد که خونه دار شیم. اتفاقا من اصلا شخصیت وابسته ای نیستم.