2777
2789
عنوان

وابستگی مادرشوهر به پسرش

| مشاهده متن کامل بحث + 6146 بازدید | 81 پست
نمیشه که ازدواج نکرد  باید درست تصمیم بگیرن. به نظر من اگر این خانواده فرزند پسری دیگه ندارن م ...

دقیقا

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
آخی چقدر مهربونی شما یاد علی انصاریان افتادم😢 ولی به نظرم اشتباهه میتونی ازدواج کنی ولی حواست به ...

ممنون..بخدا از خیلی خانواده ها پیشنهاد داشتم برای دخترشون..چون با اینکه بچه آخرم ولی وضع مالیم از همه اونها بهتره.۳۲ سالمه..ولی به بهترین پیشنهاد هم لحظه ای فکر نکردم.اینجاهم هستم خیلی ناراحت میشم این حرف هارو میشنوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه همه پسرها..همه که مادر شون تنها نیست یا پیر نیست..الان من خودم بچه آخرم بعده هفت تا بچه..خب همه ر ...

وظیفتون نیست باید مدیریت بشه حس عذاب وجدانتون درست نیست، پدر و مادر ها باید اینو متوجه بشن که بچه ها به دنیا بیارن تا زندگی کنن نه زندگیتوشونو بسازن، نه طرد کردن کار درستیه نه اینکه بخواین تا اخر عمرتون خودتونو وقف کنین ، تشکیل خانواده جزو مهمترین نیاز یه انسان هست اسمشو نامردی نذارید ، من خودم پسر دارم به همسرمم گفتم نمیخوام بچه هام لحظه ای زندگیشونو به خاطر شرایط من تغییر بدن

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
نمی‌دونم بنظرم حق داره نگران تنهایی پدرمادرش باشه !!!البته خب اوایلش هست دیگه یه ماهه تازه اونحایین ...

درست میگی دوست عزیزم. اما باور کن خانواده من اگه وابسته باشن هم هیچوقت حاضر نیستن اگه دور بشم ازشون زنگ بزنن و یه جوری صحبت کنن که هنوز یه ماه نشده منو منصرف کنن که برگردم چون اگه برگردیم کار و زندگی و خونمون کلا میره رو هوا. حق میدم اگه خیلی متوجه منظورم نشید چون داستان خیلی طولانیه. در هر حال ممنونم بابت راهنماییت 

به این دلیل که همسر من توی این شهر خیلی بیشتر پیشرفت شغلی داشت. و ما توی این شهر با حمایت پدرم خونه ...

اگه  به خاطر  وابستگی به خانواده نبوده منطقیه اخه گاهی خانوما!!! به خاطر خانواده خودشون   طرف  رو پابر میکنن و خوشحالم هستن

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
دوست عزیز. وقتی مردی ازدواج میکنه، میشه تکیه گاه اول و آخر همسرش. از هر روانشناسی که بپرسی میگه اولو ...

هیچ کس نمیگه فقط بچسبن به پدر و مادر و هیچ مردی هم اینطوری نیست اینو مطمئن باش اینایی که این همه آه و ناله می کنن می خوان کلا مرد در اختیارشون باشه اصلا کاری با خانواده اش نداشته باشه. من یه جاری دارم هیچ وقت خونه پدرر شوهرم نمیاد کسی هم کاری باهاش نداره بعد گلایه هم میکنه بهم احترام نمیذارن. درصورتی که پدرشوهر و مادرشوهرم اصلا کاری به زدگی های ماها ندارن و حتی شوهرش هم به خانواده خودش سر نمی زنه بازم طلبکاره

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
زمین گرده.همین ها آینده مادر شوهر میشن بالاخره

دقیقا والا من که  الان نه همسر کسیم نه مادرم باید بترسن دیگه

مادرشوهر تون بچه دیگه ای نداره؟تک پسره شوهرتون

چرا یه دختر هم داره ولی همیشه میگه من پسرمو یه جور دیگه دوس دارم و نباشه دق میکنم. باور کن اگه روز اول، شعور الانمو داشتم هییییچوقت با پسری که اینقدرررر مادرش بهش وابسته هست ازدواج نمیکردم... 

ممنون..بخدا از خیلی خانواده ها پیشنهاد داشتم برای دخترشون..چون با اینکه بچه آخرم ولی وضع مالیم از هم ...

من یه پسر 14 ساله دارم هیچ وقت دوست ندارم پسرم به خاطر من ازدواج نکنه 

خیلی دوسش دارم و بهش وابسته م ولی آرزوی خوشبختیش رو دارم و اگه روزی ازدواج کنه هیچ وقت دلتنگیم رو به زبون نمیارم

شما هم قطعا مادرتون دوست نداره همچین از خودگذشتگی بکنید

میشه ازدواج کرد و در کنارش مراقب پدر و مادر بود همه چی به رفتار خودتون بر میگرده و البته متنفرم از پسرایی که وقتی ازدواج میکنن دیوار بزرگی بین خودشون و خونواده شون میکشن

خودم هیچ وقت چنین توقعی نداشتم از شوهرم امیدوارم پسرمم آدم باشه😅

🔴اتفاق های خوب سراغ کسی می آید ک صبر میکند...اماا اتفاق های بهتر سراغ کسی می اآید ک تلاش میکند..🔴
تو این سایت فقط خانواده زن حق دارن  خانواده مردا باید قید بچه اشون رو بزنن دیگه

نه عزیزم من اصلا چنین حرفی نمیزنم. اتفاقا اول عقدمون قرار بود من برم شهر همسر اما به این دلیل که توی اون شهر براش کار نبود و پدر ایشون حمایت نمیکردن که خونه بخریم اومدیم اینجا. اینجا پدر من باعث شد خونه بخریم و کار همسرم هم جور بود. و در کل زندگی راحت تری داریم.

چرا یه دختر هم داره ولی همیشه میگه من پسرمو یه جور دیگه دوس دارم و نباشه دق میکنم. باور کن اگه روز ا ...

باور بکن هیچ کس الان حال اون مادرو نمی تونه درک کنه  همه عادت می کنن به نبودن همدیگه ولی هیچ کس دلتنگی مادر را نمی تونه درک کنه مگه اینکه مادر باشه و انصاف داشته باشه  

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
من یه پسر 14 ساله دارم هیچ وقت دوست ندارم پسرم به خاطر من ازدواج نکنه  خیلی دوسش دارم و بهش وا ...

خب همین دیگه..میبینی که اینجا اکثرا عاشق این هستن که شوهرشون ببخشید محل سگ به خانوادش نزاره..خیلی ذوق میکنن.فکر میکنن اخر خوشبختی اینه

مادره حق داره دیگه من پسرم ۹ سالشه کار میکردم به خاطر پسرم سر کار نرفتم به هر حال کل زندگیمو گذاشتم ...

بخدا من نمیگم همسرم خانواده اش رو فراموش کنه. اما اینم خیلی خودخواهیه که مادر و پدر به خاطر اینکه از بچه شون دور نشن جلوی پیشرفتش رو بگیرن. شما که خودتون مادرید اگه بعدها پسرتون توی شهر دیگه خییییلی بیشتر از شهر شما بتونه پیشرفت کنه و پول در بیاره نمیذارید بره؟