2777
2789
عنوان

وابستگی مادرشوهر به پسرش

6135 بازدید | 81 پست

سلام بچه ها. من دلم داره از غصه داره میترکه. خانواده شوهرم شیراز زندگی میکنن و همسرم به خاطر من برای شروع زندگی، یک ماهه که اومده مشهد، و اینجا خونه خریدیم و شروع به کار کرده. نمیگم شوهرم به مادرش وابسته نیس ولی مادرش خیلی بیشتر وابستس و هر بار که زنگ میزنه به شوهرم، شوهرمو هوایی میکنه که برگرده شیراز. دارم دیوونه میشم و خستم از این شرایط. به نظرتون این وابستگی به مرور کم میشه؟ راهی هست که همسرمو بکشونم سمت خودم تا بیشتر به فکر زندگی دو نفره ی خودمون باشه و انقد فقط به فکر تنهایی مادر و پدرش نباشه؟؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم درکش کن و جای اینکه جلوش جبهه بگیری حق رو بهش بده و بگو میدونم خیلی اذیتی به خاطر مامان و بابات ولی اگه اوضاعمون اینجا خوب بشه میتونیم بریم شیراز یا اونا رو بیاریم پیش خودمون

اگه روی این موضوع حساسیت نشون بدی جواب عکس میگیری

🔴اتفاق های خوب سراغ کسی می آید ک صبر میکند...اماا اتفاق های بهتر سراغ کسی می اآید ک تلاش میکند..🔴

براش توضیح بده که همه زن وشوهرا اول و اخر بچه هاشون ازدواج میکنن و میرن ودوتایی میشن همه ازدواج میکنن که تنها نباشن و دوتایی باهم باشن خانوادتم باید درک کنن با مادرجان حرف بزن بگو الان مسئولیت منو داری و داریم با هم زندگی میکنیم و اینجا حالمون خوبه.

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

چطور شما حاضر نشدی بری شهر اونا مادرتو مادره مادر اون نباید دلتنگ بشه؟؟

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

نمی‌دونم بنظرم حق داره نگران تنهایی پدرمادرش باشه !!!البته خب اوایلش هست دیگه یه ماهه تازه اونحایین عادت می‌کنه !!!

مگه مادر شما وابسته شما نیست و یا شما وابسته مادرت 

نیستی؟؟؟

شما خودت برو شهر اونا ببین میتونی تحمل کنی

ولی خب سعی کنی غذاهای جورواجور درست کنی و کیک و شیرینی و ،،،سرش رو مشغول کنی و بگو بخند زیاد کنی و زیاد برین بیرون و فیلم ببینین که زیاد بهش فکر نکنه

نمی‌دونم بنظرم حق داره نگران تنهایی پدرمادرش باشه !!!البته خب اوایلش هست دیگه یه ماهه تازه اونحایین ...

والا

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم