2777
2789
عنوان

وابستگی مادرشوهر به پسرش

| مشاهده متن کامل بحث + 6145 بازدید | 81 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دم اون پسری گرم که با وجود اینکه میدونن مادر پدر تنها میمونن بازم ازدواج میکنن که بعد این حرف ها پیش ...

کلا  نامردیه دیگه من خودم همچین کاری رو نخواهم کرد در اینده

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
مادره حق داره دیگه من پسرم ۹ سالشه کار میکردم به خاطر پسرم سر کار نرفتم به هر حال کل زندگیمو گذاشتم ...

حالا پسر به کنار.... اگه دختر هم میبود انصاف نبود..... 

ولی اسی بنظرم این وابستگیها با تلفن رفع میشه.... و چن. ماه یه بار دیدار کردن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
به فکرتنهایی پدرو مادرش نباشه😢 خیلی دنیای بدی شده

نه دیگه بدبختی اینجاش  خودشون مادرن سرشون میاد مطمئن باش😂

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
دم اون پسری گرم که با وجود اینکه میدونن مادر پدر تنها میمونن بازم ازدواج میکنن که بعد این حرف ها پیش ...

خب با این طرز تفکر همه پسرا باید مجرد بمونن

هیچ مادری نیست که دلش واسه بچه ش تنگ نشه😐

🔴اتفاق های خوب سراغ کسی می آید ک صبر میکند...اماا اتفاق های بهتر سراغ کسی می اآید ک تلاش میکند..🔴

پدرومادرشو به خاطرشما ول کرده از شهرشون اومده شهر شما خونه خریده بعد میگی چی کار کنم بکشونم سمت خودم یعنی بعد این همه سال که برا بچشون زحمت کشیدند حتی حق نداره ناراحتشون باشه وبشون فک کنه 

عزیزم همسایه و دوست که  نیستن پدرو مادرن

واااا نمیدونی ؟؟؟

تازه عضو سایت شدی ؟؟؟تو نی نی سایت پدرشوهر و مادر شوهر از همسایه هم غریبه تر هستن !!!

تو نی نی سایت باید شوهر فقط بیاد سمت مادرزن و خانواده زن و خانواده خودش هفت پشت غریبه هستن و باید اونارو ببوسه بزاره کنار

کلا  نامردیه دیگه من خودم همچین کاری رو نخواهم کرد در اینده

مرسی که ی خانم بالاخره همچین نظری داد..حالا شماها باز خانم هستید..فاز این پسرهایی که با وجود تنهایی پدر و مادر میرن زن میگیرن و نمیدونم چیه..نامرد بودن رو رد کردن دیگه اینا