2777
2789

بچه ها بین دوراهی موندم از ی طرف نگرانم از ی طرف می‌خوام بهترین کار انجام بدم 

همسرم ی مغازه میخواد بخره چندسال پولاش جمع کرد و.....قبل عید پول داده بود ی مقدار کمیش مونده بود ،الان طرف میگ ۴۰۰ تومن بیشتر بده وگرنه نمیدم و...دبه کرده ،

حالا همسرم گیر این پول ، ازونطرف جایی ک الان هست جوابش کرده در به در جا شده، 

ی داستان دیگ هم ک هست خونه ما ۴۵متر و آسانسور نداره ،مادر منم پنج سال داشت نتونستم خونه ما بذاره ، 

اگر همسرم بره جای دیگ اجاره کنه مغازه تا ی سال دیگ بتونه پول این یارو ک دبه کرده رو بده بعد بیاد مغازه خودش ، حداقل چهار سال دیگ هم من باید صبر کنم تا بتونیم ی بیست متر بزرگتر کنیم خونه رو ....

الان به همسرم میگم چه کاری بری دنبال اجاره مغازه و....بیا خونه رو بفروش نصف پولش بده سر مغازه ، برو از همین فردا تو مغازه خودت ، بقیشم ی جا خوب رهن کن ، تا دو سال بعدم پولات جمع کن ی چندمتری بزرگتر از اینجا بخریم 

الان اشتباه دارم می کنم یا کار درست؟

بستگی به اوضاع ملک توشهرتون داره

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تهران

ارزش مغازه بیشتر از خونتونه؟؟

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)

خونه رو ک نفروشید ی جا دیگه با این پولی ک دارید مغازه بخرید حالا پاییین تر شهر هم بود اشکال نداره

اقاهستم ب کوری چشم دشمنان😂عامو چرا گزارش میزنی😐بچه خوبی باشی میتونی لواشک برداری😊فقط باکلاسا لایک کنند  😂بی کلاسا ریپ نکنند😐😂بترکه چشم حسود اگه من ترکیدم😂

نمیشه پول زور به اون فروشنده ندین؟ قانونی فکر کنم محکوم هست

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

اگه با گرون شدن اجناس و تورم شغل شوهرتم در امدش بالا میره چیزی نیس بخرین ولی اگر نه ممکنه دیگه نتونی خونه دار بشی

بعدم شما مگه قرار داد ندارین اون نمیتونه زیرش بزنه چرا شکایت نمی کنین

همسایه ما خونشو ۱۵۰ تومن فروخت بعد گرونی شد با ۱۵۰ فقط تونست زمینشو از سفت کاری دربیاره اما خونه رو تحویل داد رفت خونه مادرزنش تا کم کم بسازن برن 

بله

ببخشید شغل شوهرتون چیه

مغازه اگه داشته باشه ضرر نميكنه 

مهم اينه مغازه مال خودش ميشه حتي اگه كارش نگيره اجاره ميده مغازه رو و روز ب روز ب ارزشش اضافه ميشه 

فقط حواستون باشه مغازه جاي خوبي باشه 

ك بتونن درامد خوبي داشته باشن 

جاي مغازه و اون كاري ك توش ميخواد انجام بده مهمه 

واينكه سرمايه اي ك ميخواد جنس بريزه داخل مغازه