2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 25 پست

[QUOTE=189509710]شما مسئله‌تون خیلی جدیه. توی بقیه تاپیکا هم اشاره کردین. هر چی سریع‌تر صریح با خانواده همسزتون دربار ...[/QUOTE

بله خیلی جدیه پدرم میگه محکم پات وایمیستم بعدامشب گفته پس فرداشب بزرگترام را میارم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یه سر به تاپیکات زدیم کامل با خانوادت صحبت کن تما خوبی وبدیهای شوهرت وخانوادش رو کامل بهشون بگو نه خجالت بکش نه شرمنده باشی بحث یه عمر زندگیه هرچی که تو این یکسال ازشون دیدی رو به خانوادت بگو چه خوب چه بد

فک کنم بعداز عروسی هم بگن بچه هم همون چیزی که ما میخوایم باید بیاری وگرنه باید بری خونه پدرت

یه سر به تاپیکات زدیم کامل با خانوادت صحبت کن تما خوبی وبدیهای شوهرت وخانوادش رو کامل بهشون بگو نه خ ...

همین هم میگند بخدا همش مادرش زنگ به خودم میزدکه بدنم همش میلرزیدومنم تواستراحت مطلق بودم که خداراشکربچه سقط شد

یه سر به تاپیکات زدیم کامل با خانوادت صحبت کن تما خوبی وبدیهای شوهرت وخانوادش رو کامل بهشون بگو نه خ ...

میگفتم بچه هست داشتم کوتاه میومدم که خداراشکرسقط شد هنوزم به اونها چیزی نگفتم که ندونند

ازاصفهان

ان شاءالله مشکلت حل بشه دخالت خانواده شوهر خیلی بده

خودمم کشیدم میدونم چی میگی

منکه واقعا دیگه خسته شدم دل رو زدم به دریا یه دعوای اساسی از اون موقع ۳ سال میگذره ریختشون رو نمبینم خداروشکر