2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 25 پست

[QUOTE=189509710]شما مسئله‌تون خیلی جدیه. توی بقیه تاپیکا هم اشاره کردین. هر چی سریع‌تر صریح با خانواده همسزتون دربار ...[/QUOTE

بله خیلی جدیه پدرم میگه محکم پات وایمیستم بعدامشب گفته پس فرداشب بزرگترام را میارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سر به تاپیکات زدیم کامل با خانوادت صحبت کن تما خوبی وبدیهای شوهرت وخانوادش رو کامل بهشون بگو نه خجالت بکش نه شرمنده باشی بحث یه عمر زندگیه هرچی که تو این یکسال ازشون دیدی رو به خانوادت بگو چه خوب چه بد

فک کنم بعداز عروسی هم بگن بچه هم همون چیزی که ما میخوایم باید بیاری وگرنه باید بری خونه پدرت

یه سر به تاپیکات زدیم کامل با خانوادت صحبت کن تما خوبی وبدیهای شوهرت وخانوادش رو کامل بهشون بگو نه خ ...

همین هم میگند بخدا همش مادرش زنگ به خودم میزدکه بدنم همش میلرزیدومنم تواستراحت مطلق بودم که خداراشکربچه سقط شد

یه سر به تاپیکات زدیم کامل با خانوادت صحبت کن تما خوبی وبدیهای شوهرت وخانوادش رو کامل بهشون بگو نه خ ...

میگفتم بچه هست داشتم کوتاه میومدم که خداراشکرسقط شد هنوزم به اونها چیزی نگفتم که ندونند

ازاصفهان

ان شاءالله مشکلت حل بشه دخالت خانواده شوهر خیلی بده

خودمم کشیدم میدونم چی میگی

منکه واقعا دیگه خسته شدم دل رو زدم به دریا یه دعوای اساسی از اون موقع ۳ سال میگذره ریختشون رو نمبینم خداروشکر