2777
2789
عنوان

کنکوریای 1401و1402

303 بازدید | 52 پست

سلام به دهمی ها و یازدهمی ها 

حتما تاپیک های کنکوری ها رو دیدید ، که چقدر استرس و فشار درسی روشونه و تو بعضی از درس ها ضعیف ان و تنبلی میکنن

خواستم بگم شما از الان به هوای کنکور بخونید ، دوازدهم به اندازه کافی سخت و زیاد هست، فشار سال کنکور هم که بدتر ، پس حداقل تا قبل دوازدهم درس های پایتون رو خوب بخوانید حتی در سطح تست و کنکور

حداقلش اینه که به اندازه یه نمره خوب تو مدرسه درس بخونید و ضعف علمی نداشته باشید

هر کدومتون اگه یه درسی رو ضعیف هستید یا میخواید در حد قوی کار کنید . ، من امسال کنکور دادم و پزشکی قبول شدم . اکثر درس ها رو بلدم ، اکثر کتابا رو هم دارم

من میتونم بهتون درس بدم ، باهم سوال حل کنیم ، تست کار کنیم ، برنامه و پیگیری های دو سه روزه و ... 

چون تازه کارم پول کمی توقع دارم پس نگران هزینش نباشید

بیاید با هم درس های همین پایه جاری رو خوب کار کنیم تا امتحانا بعدشم تست کار کنیم

رتبتون چند بوده و کجا قبول شدید؟!🤔

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سال دوم قبول شدم مدرسم خوب نبود ، سال دوم خودم خوندم

یعنی چی دقیق متوجه نشدم

یعنی فقط یک سال خوندید اون هم سالی که پشت کنکور بودید درسته؟

من مسئول حرفی هستم که می زنم  اما مسئول برداشت شما از حرفم نیستم...!

البته خودم دانشجوام محض کنجکاوی پرسیدم

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤
یعنی چی دقیق متوجه نشدم یعنی فقط یک سال خوندید اون هم سالی که پشت کنکور بودید درسته؟

من مدرسه دولتی میرفتم 

در حد مدرسه خوب بودم

معدل نهاییم 19/70 بود

ولی خیلی تستی بلد نبودم

سال بعدش همش تستی و کنکوری و ساعت مطالعه بالا کار کردم 

شما اشتباه منو نکنید، از پایه واسه کنکور بخونید

حدود2000 شمال

با ۲۰۰۰ پزشکی؟؟؟؟؟؟😳😯

من مدرسه دولتی میرفتم  در حد مدرسه خوب بودم معدل نهاییم 19/70 بود ولی خیلی تستی بلد نبودم س ...

خوبه که توی یک سال موفق شدید

سهمیه هم داشتید؟

محض کنجکاوی می پرسم لطفا نگین هیچوقت این سئوال رو نبرس و اینا...ساعت مطالعتون چقدر بود؟سالی که کنکوری خوندین منظورمه

من مسئول حرفی هستم که می زنم  اما مسئول برداشت شما از حرفم نیستم...!
خوبه که توی یک سال موفق شدید سهمیه هم داشتید؟ محض کنجکاوی می پرسم لطفا نگین هیچوقت این سئوال رو نب ...

نه  هیچ سهمیه نداشتم

از 8 ساعت شروع کردم تا 15

میدونم رتبه ام خیلی خوب به نظر نمیاد 

ولی من خیلی براش زحمت کشیدم بدون کلاس و مشاور .و خرج مدرسه