2777
2789
عنوان

کنکوریای 1401و1402

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 52 پست
نه  هیچ سهمیه نداشتم از 8 ساعت شروع کردم تا 15 میدونم رتبه ام خیلی خوب به نظر نمیاد  ول ...

عزیزم با این رتبه پزشکی قبول نمیشن

ازادی؟!

یا پردیس؟!

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه  هیچ سهمیه نداشتم از 8 ساعت شروع کردم تا 15 میدونم رتبه ام خیلی خوب به نظر نمیاد  ول ...

چی قبول شدی؟

اهل نی نی سایتم  چیزی هایی دیده ام توی این سایت    حتی نی نی یاری دیده ام که تعلیقم کرد و به ی دختر بچه ی ۱۸ ساله پیام داد خوشحال باش ترکوندمش😐😐😐برات متاسفم نی نی یار شب🙄اقتباسی از شعرای سهراب سپهری خدابیامرز داشتم     نوشته ی اعترضی به بی عدالتی از یک دختر مشرقی   از ادب و شخصیتت تشکر ویژه دارم نی نی یار ۵

چند ماه ۱۵ ساعت مطالعه داشتین؟

من مسئول حرفی هستم که می زنم  اما مسئول برداشت شما از حرفم نیستم...!
من آزاد قبول شدم

آها تعجب کردم آخه...

موفق باشید

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤
یکی بگه من زبان اگه واژگان و ریدینگ بخونم  گرامر نخونم مشکلی نداره؟

خیلی هم مشکل داره

سوالا وابسته س ب هم

هیچ مبحثی هم از عمومی نباید حذف بشه

[QUOTE=189442637]عزیزم میشه بگی چجوری باید خوند که یه رتبه خوب بیاری و قبول شی 

درخواست بده عزیزم

اول از خودت بگو که بتونم بهتر راهنمایی کنم

البته اگه فکر میکنی تجربه های من به دردت میخوره

خیلی هم مشکل داره سوالا وابسته س ب هم هیچ مبحثی هم از عمومی نباید حذف بشه

واژگان کلوز ریدینگ 

گرامر حذف کنم 

گرامر ۱۶درصده و ۴سوال فک کنم 

وابستگیش‌هم دیدم 

گرامر و کلوز تو یه دونه سوال ترکیبی میاد همین 

🙁🙁

شما چی میخونی عزیزم؟

من پزشکی میخونم ولی قبولیه ۹۹ و نظام جدید نیستم🤚