2777
2789
عنوان

کنکوریای 1401و1402

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 52 پست
عزیزم من رشته مدیریت میخوام و تجربی هم هستم  درصد ۵۰زبان برام کافیه  میشه حالا حذفیات دا ...

گلم برای این رشته راستش من نمیدونم چ درصدا و رتبه هایی لازمه 

نمیتونم خوب راهنماییت کنم

ولی خب بنظر کافی باشه 

و اگ میخوایی واقعا حذف کنی میتونی یه بخشی از گرامر رو حذف کنی ن همش رو

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چقدر عالی👏👏👏همیشه موفق و پاینده باشین ببخشید این یعنی فقط سال آخر رو کنکوری مطالعه کردین و سال ه ...

خب قبلش هم مطالعه داشتم و از سال سوم با مشاور و کلاس کنکور پیش میرفتم ولی سال آخر شدتش بیشتر شد

دانشگاه روزانه میخونم سهمیه هم نداشتم 

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤
گلم برای این رشته راستش من نمیدونم چ درصدا و رتبه هایی لازمه  نمیتونم خوب راهنماییت کنم ولی خ ...

ممنونم 

فقط دغدغه من اینه که برا بقیه مشکلی ایجاد نشه 

مثلا واژگان رو حذف کنی کلا نمیشه تست زد 

ولی گرامر رو حذف کرد شاید بشه ۵۰زد 

ممنونم  فقط دغدغه من اینه که برا بقیه مشکلی ایجاد نشه  مثلا واژگان رو حذف کنی کلا نمیشه ...

تو نت بزن ببین با چ درصدایی این رشته قبول شدن ممکنه کمکت کنه یکم ولی فوکوس نکن رو اون درصدا چون هرسال متغیره

خب قبلش هم مطالعه داشتم و از سال سوم با مشاور و کلاس کنکور پیش میرفتم ولی سال آخر شدتش بیشتر شد دان ...

خب این میشه دو سال چون گفتین فقط سال آخر مطالعه داشتم پرسیدم چون طبق نظام شما سال آخر میشه سال چهارم ولی اینی که گفتین یعنی سوم و چهارم

ممنون گلم

من مسئول حرفی هستم که می زنم  اما مسئول برداشت شما از حرفم نیستم...!
خب این میشه دو سال چون گفتین فقط سال آخر مطالعه داشتم پرسیدم چون طبق نظام شما سال آخر میشه سال چهارم ...

سال سوم تست کار نکردم فقط در حد مطالعاتی ولی خب کلاس کنکور هم میرفتم اما سال چهارم فقط تست

اوکی؟!