2777
2789

بچه ها عروس ماهر آدم کج وکوله وبیکار وداغونی که هست وحتی یه مورد که دستش معلولیت داشت رو بهم معرفی میکنه بعنوان خواستگار بارها بهش گفتم دس ازسرم برداره ونمیخوام معرفی کنه من خودم خواستگاردارم واگه بخوام ازدواج کنم یانکنم ربطی،نداره اما همش باعث ناراحت واختلاف میشه با این کارش،اخه من خودم وقتی ظاهرم بهتره وتحصیلاتم چرا باید چنین موردای افتضاحیو معرفی کنه بهم سن شناسنامه ایمم ماشالا دقیق حفظ کرده که تو سنت اینه وبالاس آخه به تو چه بخدا خستم کرده 

خدایا داده ونداده ات راشکر

خدا شفاش بده

برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزن تو دهنش بگو به تو چه

مردم چه پررو شدن

بگو این موردا رو بزا خواهر و فک و فامیل کج و کوله خودت بذار کنار

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

بهش بگو من قصد ازداج ندارم 

این موردایی که تو معرفی میکنی هم در واقع توهین به منه! 

من اگر میخواستم اینجوری ازدواج کنم الان بچم رفته بود دانشگاه 

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️