2777
2789
عنوان

ناراحت شدم

121 بازدید | 17 پست

دیروز سالگرد ازدواجم بود این مدتم همه استوری سالگردشونو‌میزاشتن و همسرمم نو وات ریپلای میکرد و جواب میداد امروز یکی از دوستاش گذاشته بود داشت جوابشو میداد منم با شوخی گفتم گفتم یه استوری بزار تو هم یکم برامون جبران کنن

گفت چی بزارم گفتم هر چی دوس داری 

هیچی نگفت ساکت شد با گوشیش زل زد 

دوباره گفتم بزار پس

به جفت چشام نگاه کرد و گفت دلم نمیخواد دوستم ندارم بزارم  

مامانم از اتاق اومد بیرون دیشب همینجا بود چیزی نگفتم دیگه فقط یه بغضی از اون لحظه همرامه که دوس دارم بترکه ولی از مامانم خجالتمیکشم

حد خودمو فهمیدم  ناراحت شدم هیچوقت جلو بقیه جوری رفتار نکرده که نشونه احترام باشه 

بعضیا میان میگن خودتو‌ لوس کن به خودت برس بخند عین خیالت نباشهدلم واقعا شکست بقران خیلی بد نفس میکشم زبونم تو دهنم سنگین شده

زندگی ها چه مسخره شدن!!!!!!!

ناراحتی و بغض بخاطر یه استوری!!!!!

بذاره یعنی بهت احترام گذاشته، نذاره یعنی بی احترامی کرده!!!!!!!

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر کاری بقیه میکنن را باید به شوهرت بگی بکنه ؟

مردا خوششون نمیاد از این مدل درخواست ها که چشم و هم چشمی باشه .از طرفی هم داری کوچیکش میکنی ... بهش میگی بقیه گذاشتن تو نذاشتی .

چقدر زندگیها چشم و هم چشمیه .مگه به استوریه

من نه تپلم نه چاق ...۱۷۰ قد و ۵۹ وزن دارم .مانکنم و ورزشکار .ولی سه کیلو لپ دارم 😂.اطرافیانم صدام میزنن مهشید تپلی 😁 برخی کاربران هم وقتی ازم دلخور میشن و میخوان جبران کنن بهم میگن برو خپل چاق 😂 نمیدونن که این تپلی  پسوندی هست که شوهرم برام گذاشته و خیلی دوستش دارم 
هر کاری بقیه میکنن را باید به شوهرت بگی بکنه ؟ مردا خوششون نمیاد از این مدل درخواست ها که چشم و هم ...

نه عزیزم با شوخی گفتم به هیچ جاش برنخورد فقط خاستم عکس العملشو ببینم خودش منو میشناسه که اهل این برنامه ها نیستم و قصدم این بود بسنجمش

زندگی ها چه مسخره شدن!!!!!!! ناراحتی و بغض بخاطر یه استوری!!!!! بذاره یعنی بهت احترام گذاشته، نذار ...

نه گلم بهش گوشه کنایه زدم که سالگرد ازدواجمون گذشت و تو یه تبریک خالی نگفتی وگرنه اینا بچه بازیه من خودم اصلا وات ندارم

نه گلم بهش گوشه کنایه زدم که سالگرد ازدواجمون گذشت و تو یه تبریک خالی نگفتی وگرنه اینا بچه بازیه من ...

درخواستت رو مستقیم بگو

میببنی که نیش و کنایه تاثیر منفی میگذاره

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش