2777
2789

من خیلی با هاشون مشکل دارم. اصلانمیدونم کجا بزارمشون.و برای هر کاری میخوام یه دستمال مجزا داشته باشم. ولی نهایت همشون تو اشپزخونه ولو هستند.

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کشودارن یه سری دستمال هم کنار سینک میله زدم اونجا میذارم

کنار سنک چه میله ای زدی؟ میتونی برام عکسشرو بزاری؟

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

تمیز ها توی کشو...کثیف ها توی سطل آشغال...اگه خیلی کثیف نشد میشورم خشک شد در کشو

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

دستمال یخچالم رو یخچال

سفره پاککن بالای سینک آویزون

دستمال ظرفشویی کنار ظرفشویی

دستمال گاز هم کوچیکه و کنار ظرف شویی

دستمال آینه ها هم بالای میز توالت

دستمال آینه دسشویی هم کمد پایین روشویی

از شستن دستمال نظافت بدم میاد حتی تو لباسشویی، به خاطر همین اکثرا از لباس بچه ها که کوچک شدن استفاده میکنم بعد تمیز کاری ميندازم بره، یه سری نو فایبر  دارم می‌گذارم تو کشوی مخصوص، اونم بعد یکی دوبار ميندازم میره، فقط نو توی کشو نگه میدارم

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

دستمالای آشپز خونه مخصوص سینک و گاز رو آویزون کردم روی جک درب کابینت😂

دستمالای مخصوص کابینت(چون mdfهستن اگه خیس بشن خراب میشن) برای کابینت زیر سینک و کنار سینک هم توی کابینت گذاشتم

دستمالای مخصوص دسشتویی هم توی کمدلباسم هستن 😁 مال خودمن

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم