وقتی میخوای ازش عکس بگیری ، نگو لبخند بزن ، بگو :" دوست دارم " و ببین چقد لبخندش زیبا تر میشه !☺ من تو را لمس نمیکنم ، من تو را زیارت میکنم ، تو با خود بوی بهشت داری 🥰🧡 مرد من دوستت دارم 🤭🧿💍
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
جدی میگین؟!!! ازش پول هم ننیخایین؟ نیازاتونو خودش میفهمه؟ چجوریه؟!!
بله جدی می گمولی خدایی شوهرم خودش خیلی خرج می کنه ماهی ۵۰۰ به من می ده هر جمعه هم شام بیرون می خوریم البته اوصاع مالیمون متوسط ولی در حد خودش خوب خرج می کنه مثلا خونه که خریدیم می خواست همش وبه نامم بزنه ولی من تعارف کردم وگفتم فقط نصفس وبزن البته بعدا پشیمون شدم ودربارش تاپیک زدم 😀
ببخشدخندم گرفت. ولی جدای ازشوخی خرج ومخارج خیلی زیادشده واقایون واقعاتحت فشارن.
بابا اگه برای زنش خرج نمی کنه برای خانوادشم نباید خرج کنه.یعنی چی؟برای اونا خرج و مخارج بالا نیست برای زنش خرج و مخارج زیاده.این عادت کرده یا عادتش دادن.