2789
عنوان

شوهرخسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 77 پست
مگه قبل از ازدواج ازش شناخت پیدا نکردی؟ خودت درآمد داشته باش تا محتاجش نباشی

به نظرت آدم با بچه کوچیک دوساله چجوری میشه خودش درآمد داشته باشه 

بعد از یه اضافه وزن حسااابی دوباره با لطف و کمک خدا میخوام رژیم رو شروع کنم🥰 ...دوست خوبم! یادت باشه هرچقدر هم اضافه کردی هیچ وقت برای شروع دیر نیست😉...وزن اولیه: ۱۰۱🥶.......هدف اول ۹۵✅🥳🥰....هدف دوم ۹۰🥳✅...هدف سوم ۸۵✅🤩😍.... هدف چهارم۸۰🤩🤩🤩

مثلا می ریم بیرون اون میگه بستنی بخرم من همش تعارف می کنم میگم نه نخر 🙄

مبدونی مردا باید همون اول زندگی عادتشون داد به یه سری رفتارا ، مثلا اگه چیزی میخرن تشکر کنیم طوری که دوباره تکرار کنه ، وقتی تعارف کنی و بگی نه نمیخام اونام عادت میکنن به اینکه انجام ندن ، باید یه جوری براشون جا انداخت که بگن وظیفمونه  

وقتی میخوای ازش عکس بگیری ، نگو لبخند بزن ، بگو :" دوست دارم " و ببین چقد لبخندش زیبا تر میشه !☺                                                                               من تو را لمس نمیکنم ، من تو را زیارت میکنم ، تو با خود بوی بهشت داری 🥰🧡                                            مرد من دوستت دارم 🤭🧿💍 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شوهر شما خسیس نیست ولی مردا جایی خرج میکنن که بیشتر ازشون تشکر میشه وقتی شوهرت یه بستنی میگیره یا یه ...

اوف خانوادش که اصلا تشکر بلد نیستن بازم من تشکر میکنم برا هر چیز

شوهر شما خسیس نیست ولی مردا جایی خرج میکنن که بیشتر ازشون تشکر میشه وقتی شوهرت یه بستنی میگیره یا یه ...

خیییییلی موافقم، ذوق و تشکر خیلی تو دست و دلبازیه اقایون تاثیر داره، اول فصل شوهرم توت فرنگی خرید انقد ذوقم زیاد بود، ازونموقع یخچالم بدون توت فرنگی نمونده

حتی شوهرم نون میخره، میگم وای چه نونای قشنگی، چه ارد خوش رنگی،،،، همینجور میگم واسه خودم😂

اگر انسانی، انسانی را بخاطر گناهی سرزنش کند، نمیرد تا خود به آن گناه دچار شود...
به نظرت آدم با بچه کوچیک دوساله چجوری میشه خودش درآمد داشته باشه  

خیلی از کارا رو میشه خونه انجام داد. برای شدن میشه. من خودم تو خونه کار می کنم. ماهی دو سه تومن درامد دارم.

بنظرت نمیشه قبل از ازدواج خساست رو فهمید؟ اینم نمیشه؟

خیلی از کارا رو میشه خونه انجام داد. برای شدن میشه. من خودم تو خونه کار می کنم. ماهی دو سه تومن درام ...

چکاری انجام میدی؟

وقتی میخوای ازش عکس بگیری ، نگو لبخند بزن ، بگو :" دوست دارم " و ببین چقد لبخندش زیبا تر میشه !☺                                                                               من تو را لمس نمیکنم ، من تو را زیارت میکنم ، تو با خود بوی بهشت داری 🥰🧡                                            مرد من دوستت دارم 🤭🧿💍 

من با ی پدیده دیگه از خودم مواجهم 

اونم اینه ک مثلا اگه کباب دلم بخاد باید با مامانمینا بخورم بخدا یاد ندارم تنها با شوهرم کبابی یا جوجه ای بخورم اگه بگه هم بخرم میگم نه

بهد که مامانمینا بیان خونم زنگ میزنم بخر

خیلییی بده هیچ دو نفره ای شادم نمیکنه

اینم بگم پدرمو از دست دادمو خاهر برادرکوچیکتر دارم ک خیلی وابستشونم

من با ی پدیده دیگه از خودم مواجهم  اونم اینه ک مثلا اگه کباب دلم بخاد باید با مامانمینا بخورم ...

من آخه گوشت لب نمیزنم فقط کباب میخورم خودشم میدونه اونم که سال به سال دلش نمیاد بخره

خیلی از کارا رو میشه خونه انجام داد. برای شدن میشه. من خودم تو خونه کار می کنم. ماهی دو سه تومن درام ...

میشه بپرسم چه کاری داخل خونه انجام میدید دوست دارم. بدونم چطور میشه درآمد کسب کرد 

بعد از یه اضافه وزن حسااابی دوباره با لطف و کمک خدا میخوام رژیم رو شروع کنم🥰 ...دوست خوبم! یادت باشه هرچقدر هم اضافه کردی هیچ وقت برای شروع دیر نیست😉...وزن اولیه: ۱۰۱🥶.......هدف اول ۹۵✅🥳🥰....هدف دوم ۹۰🥳✅...هدف سوم ۸۵✅🤩😍.... هدف چهارم۸۰🤩🤩🤩