2789
عنوان

شوهرخسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 77 پست
برنامه نویسی، ترجمه و ...

موفق باشید 🌺

وقتی میخوای ازش عکس بگیری ، نگو لبخند بزن ، بگو :" دوست دارم " و ببین چقد لبخندش زیبا تر میشه !☺                                                                               من تو را لمس نمیکنم ، من تو را زیارت میکنم ، تو با خود بوی بهشت داری 🥰🧡                                            مرد من دوستت دارم 🤭🧿💍 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من آخه گوشت لب نمیزنم فقط کباب میخورم خودشم میدونه اونم که سال به سال دلش نمیاد بخره

عزیزم واقعا بعضی ها مردونگی ندارن مگه میشه ادم واسه زنش خرج نکنه

من یاد پدر خودم میوفتم با اینکه کارگر بود هر هفته کباب و ریحون میگرف اخر هفتع ها

مامانم پریود ک میشد نامحسوس براش جیگر میخرید

ولی خب چ فایده ک خوبا زود میرن

جدی میگین؟!!! ازش پول هم ننیخایین؟ نیازاتونو خودش میفهمه؟ چجوریه؟!!

بله جدی می گم‌ولی خدایی شوهرم خودش خیلی خرج می کنه ماهی ۵۰۰ به من می ده هر جمعه هم شام بیرون می خوریم البته  اوصاع مالیمون متوسط ولی در حد خودش خوب خرج می کنه مثلا خونه که خریدیم می خواست همش وبه نامم بزنه ولی من تعارف کردم وگفتم فقط نصفس وبزن البته بعدا پشیمون شدم ودربارش تاپیک زدم 😀

من با ی پدیده دیگه از خودم مواجهم  اونم اینه ک مثلا اگه کباب دلم بخاد باید با مامانمینا بخورم ...

منم همینطور بودم تا جاییکه شوهرم به خانوادم بعد از مدتی حساس شد،،، دارم تمرین میکنم مخصوصا از وقتی حامله شدم که کاملا خودمونو مستقل بدونم

اگر انسانی، انسانی را بخاطر گناهی سرزنش کند، نمیرد تا خود به آن گناه دچار شود...
ببخشدخندم گرفت. ولی جدای ازشوخی خرج ومخارج خیلی زیادشده واقایون واقعاتحت فشارن. 

بابا اگه برای زنش خرج نمی کنه برای خانوادشم نباید خرج کنه.یعنی چی؟برای اونا خرج و مخارج بالا نیست برای زنش خرج و مخارج زیاده.این عادت کرده یا عادتش دادن.

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...
منم هر وقت بیرون داریم می گردیم باماشین همش یاد خانوادم ومی کنم وکوفتم میشه

اره دقیقا منم همینم یا اوناهم باشن یا اگه پیش منم نیستن باید خیالم راحت باشه ک ی خوشی دارن