2777
2789
عنوان

دیسک کمر

418 بازدید | 30 پست

امروز رفتم دکتر ام آر آی دادم گفت دیسک خفیف داری مهر۴_۵و یکم اومدن روی هم مهر ها یکم تنگی کانال...خیلی ناراحتم کسی هست مث من دلداری بده..تازه من هنو بچه هم ندارم نمیدونم بارداری سحت میشه یا ن

الهی همه حال دلشون خوب باشه

جای نگرانی نداره خیلی روش های درمان غیر جراحی وجود داره که میتونین به راحتی مشکلتون رو حل کید فقط پیشنهاد میکنم تا میتونین سمت جراحی نرید که هم عوارضش زیاد ، بیهوشی داره هم هزینش زیاد

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!
جای نگرانی نداره خیلی روش های درمان غیر جراحی وجود داره که میتونین به راحتی مشکلتون رو حل ک...

وای جراحی که اصلا واقعا میترسم میشه توضیح بدید با چه روشی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من تنگی کانال دارم و دیسک کمر هم دارم مثل توام با این تفاوت که من زایمان کردم

فقط تنها کاری که می کنی بگو آمپول به کمرت نزنن که پاهات سر بشه واسه زایمانت وگرنه بدتر میشی

وای جراحی که اصلا واقعا میترسم مسشه توضیح بدید با چه روش هایی

فیزیوتراپی ،  ورزش و کشش ملایم برای کمک به کاهش فشار روی ریشه عصبی سرما و گرما درمانی برای تسکین درد

داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی (NSAIDs) مانند ایبوپروفن، ناپروکسن یا مهارکننده‌های COX-2 برای تسکین درد

و در صورت نیاز اوزون تراپی که خود من با کمک همین روش ها درمان شدم
چند سال پیش همینطور شدم ده روز اول خیلی درد داشتم ، خداروشکر با کمک دکترم کم کم خوب شدم 

کار سنگین نکن ،بدنتو گرم ندار  

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!
سلام من تنگی کانال دارم و دیسک کمر هم دارم مثل توام با این تفاوت که من زایمان کردم فقط تنها کاری که ...

هنوز باردار نیستم ولی خب تنها چیری ک رفتم توی فکرش همین قصیه هست چون بدن آدم اذیت میشه...شما هم درد اینا دارید؟انشاالله ب حق علی خوب بشی شما

فیزیوتراپی ،  ورزش و کشش ملایم برای کمک به کاهش فشار روی ریشه عصبی سرما و گرما درمانی برای ت ...

یعنی دیسک داشتی خوب شدی؟ میشه بپرسم دکترتون کی بود و اینکه شما اوزون تراپی کردید؟ چند بار

یعنی دیسک داشتی خوب شدی؟ میشه بپرسم دکترتون کی بود....

آره مثل شما بود 

من کلینیک سینوهه تو شریعتی میرفتم واقعا پزشک هاشون مجرب هستن و از بروزترین ابزار استفاده میکنن
دارای کد وزارت بهداشت هستن و تمام روش های درمانشون غیر جراحی واقعا الکی کسی رو زیر تیغ جراحی نمیفرستن

https://jamalypt.com/
آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷   تلفن:  02126701272
این پیج اینستاشون
اگر نیاز به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی هم داشته باشید مثل تزریق اوزون خودشون راهنماییتون میکنن

https://dr-jamaly.com

هنوز باردار نیستم ولی خب تنها چیری ک رفتم توی فکرش همین قصیه هست چون بدن آدم اذیت میشه...شما هم درد ...

منم داشتم درد برای شما خفیفه برای من حاد بود اما  پیاده رویی می کنم کارای سنگین نمی کنم هرموقع هم باردار شدی نگزان نباش اذیت نمی شی فقط موقع زایمان بی حسی از پا نگیر که بدتر میشی دکتر میگن نه ولی من بدتر شدم 

منم داشتم درد برای شما خفیفه برای من حاد بود اما  پیاده رویی می کنم کارای سنگین نمی کنم هرموقع ...

مثلا برا مدل خوابیدن نشستن چطور باشم..من خودم راه میرم راحت ترم..میدونی بعضی وقتا پایین کمرم اینقد داغغغغ میشه ولی پوست کمرم سرد هست

مثلا برا مدل خوابیدن نشستن چطور باشم..من خودم راه میرم راحت ترم..میدونی بعضی وقتا پایین کمرم اینقد د ...

موقع خواب یه بالش بین پات بزار 

اما باهاش کنار بیا چیز حادی نیست 

من الا ۱۰ سال دارم تازه هم حادش