2777
2789
عنوان

دیسک کمر

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حیف شد😞اگه تهران بودی ی جایی را معرفی میکردیم می‌رفتی خوب می‌شدی.چون من خودمم خیلی کمرم درد میکرد آ ...

دکتر هست حالا بهم آدرس بده خذارو چ دیدی شاید اومدم

الهی همه حال دلشون خوب باشه
دکتر هست حالا بهم آدرس بده خذارو چ دیدی شاید اومدم

دکتر نیست اینجا.ی مرکزیه ک دستگاه ماساژ ستون فقرات داره و ب صورت رایگان میتونید استفاده کنید.ولی خب شما ک اهوازید سخته و نمیشه هر روز ماساژ دریافت کنید

ببین دکتر عباس زاده متخصص و جراح مغز و اعصابن یه روزایی رو تهرانن یه روزایی رو قزوین

من شوهرخالم برای دیسک کمر مریضشون بود خیلی خوبه الان. تازه مشاوره آنلاینم میدن از سایت زیر چون راهت دوره میتونی نوبت بگیری شرایطتو بگی ببینی چه تشخیصی میدن شاید اصن یه دکتر خوب معرفی کرد همون شهر خودتون درمان شدی https://mavarateb.com/doctor/دکتر-محمود-رضا-عباس-زاده

عزیزم برای دیسک کمر می تونی بری پیش فوق تخصص ستون فقرات من دکتر اسکویی  رو می شناسم می دونم کارش خیلی خوبه

این سایتشون هست که مشاوره رایگان هم دارن و میتونید سوال هاتون بپرسید ازشون 

https://droskuie.com 

هنوز باردار نیستم ولی خب تنها چیری ک رفتم توی فکرش همین قصیه هست چون بدن آدم اذیت میشه...شما هم درد ...

عزیزم شما که تازه متوجه شدین دیسک دارین برین پیش ی دکتر خوب هرچی زودتر بهش رسیدگی کنید بهتره

سلام عزیزم ...منم سه هفته است که ام آر ای دادم و دیسک خفیف بین مهره چهار و.پنج دارم ...دکتر سه هفته بهم استراحت مطلق داده ...دبیر هستم و واقعا نمی دونم که می تونم راحت سر کلاس تدریس کنم یا نه ...

شما چطوريد ؟ بهنريد ؟

سلام عزیزم ...منم سه هفته است که ام آر ای دادم و دیسک خفیف بین مهره چهار و.پنج دارم ...دکتر سه هفته ...

سلام من شرایطم بدتر بود دیسک تنگی کانال نخاعی سرخوردگی مهره ..ده جلسه فیزوتراپی رفتم خداروشکر بهتر شدم..دیسک خفیف چیزی نیس اصلا غصسش نخور فیزوتراپی برو و باشگاه برو  ورزش پیلاتس ماهیچه ها کمرت سفت میشه‌‌اصلا غصه نخور رعایت کن کفش استاندار زور نزن

سلام من شرایطم بدتر بود دیسک تنگی کانال نخاعی سرخوردگی مهره ..ده جلسه فیزوتراپی رفتم خداروشکر بهتر ش ...

کفش استاندارد یعنی چی ؟ 

الان شما درد دارید ؟ 

خدایا یعنی باز می تونم برم سر کلاس واستم و تدریس کنم ؟ 😵

کفش استاندارد یعنی چی ؟  الان شما درد دارید ؟  خدایا یعنی باز می تونم برم سر کلاس واستم ...

یعنی برو لوازم پزشکی میفروشه کفش طبی بپوش...اوه دختر چقد سخت میگیری اصلا چیزی نیس دیسک خفیف همه ملت دارن...فقط برو باشگاه پیلاتس ..مث فیزیوتراپی هست