امروز رفتم دکتر ام آر آی دادم گفت دیسک خفیف داری مهر۴_۵و یکم اومدن روی هم مهر ها یکم تنگی کانال...خیلی ناراحتم کسی هست مث من دلداری بده..تازه من هنو بچه هم ندارم نمیدونم بارداری سحت میشه یا ن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دکتر هست حالا بهم آدرس بده خذارو چ دیدی شاید اومدم
دکتر نیست اینجا.ی مرکزیه ک دستگاه ماساژ ستون فقرات داره و ب صورت رایگان میتونید استفاده کنید.ولی خب شما ک اهوازید سخته و نمیشه هر روز ماساژ دریافت کنید
ببین دکتر عباس زاده متخصص و جراح مغز و اعصابن یه روزایی رو تهرانن یه روزایی رو قزوین
من شوهرخالم برای دیسک کمر مریضشون بود خیلی خوبه الان. تازه مشاوره آنلاینم میدن از سایت زیر چون راهت دوره میتونی نوبت بگیری شرایطتو بگی ببینی چه تشخیصی میدن شاید اصن یه دکتر خوب معرفی کرد همون شهر خودتون درمان شدی https://mavarateb.com/doctor/دکتر-محمود-رضا-عباس-زاده
منم مثل شما بودم انقد دست به دست کردم تا اخر سر دیر شده بود عمل کردم دیسکمو الان خداروشکر راضیم عملم حوبه ولی دکترم گفت اگه زودتر مراجعه کرده بودم اصلا به عمل نیازی نبوده
سلام عزیزم ...منم سه هفته است که ام آر ای دادم و دیسک خفیف بین مهره چهار و.پنج دارم ...دکتر سه هفته بهم استراحت مطلق داده ...دبیر هستم و واقعا نمی دونم که می تونم راحت سر کلاس تدریس کنم یا نه ...