2777
2789
عنوان

قد

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 76 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصفهانی هستی؟ فامیل ما قدش کوتاهه اصفهانیه😂

آره 

نگفتم قد کوتاه ندارنا .

گفتم قد بلند زیاد میبینم .

همکارام هم بلند هستن ‌

من نه تپلم نه چاق ...۱۷۰ قد و ۵۹ وزن دارم .مانکنم و ورزشکار .ولی سه کیلو لپ دارم 😂.اطرافیانم صدام میزنن مهشید تپلی 😁 برخی کاربران هم وقتی ازم دلخور میشن و میخوان جبران کنن بهم میگن برو خپل چاق 😂 نمیدونن که این تپلی  پسوندی هست که شوهرم برام گذاشته و خیلی دوستش دارم 
من ۱۵۴هستم باکفش پاشنه ۵یا۷سانتی از خودم رضایت دارم نگران دخترمم🤕🤕۱۳سالشه ۱۵۱هست قدش پریود شده&nbs ...

ببرش غدد منم دخترمو میبرم 160 است 14 سالشه 4 ساله پریود شده فکر نکنم بیشتر از این قد بکشه 

من ۱۵۴هستم باکفش پاشنه ۵یا۷سانتی از خودم رضایت دارم نگران دخترمم🤕🤕۱۳سالشه ۱۵۱هست قدش پریود شده&nbs ...

ببرش باشگاه و دکتر تغذیه 

بلند میشه

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      
پس من مشهدم حتما اینجا فرق دارن🤣

اره مشهدیا تو خیابون میری همه ریزه میزه و بغلی😘

من نه تپلم نه چاق ...۱۷۰ قد و ۵۹ وزن دارم .مانکنم و ورزشکار .ولی سه کیلو لپ دارم 😂.اطرافیانم صدام میزنن مهشید تپلی 😁 برخی کاربران هم وقتی ازم دلخور میشن و میخوان جبران کنن بهم میگن برو خپل چاق 😂 نمیدونن که این تپلی  پسوندی هست که شوهرم برام گذاشته و خیلی دوستش دارم 
نمیگم همه دروغ میگن  ولی اکثریت که نمیشه این حدودا  باشن مگه اکثریت نباید میانگین بشن&nbs ...

خخخخخ آره اینجا، همه مدلشو داریم 

تو قهر و دعواهاشون یهو میخندن دست و پای همو بوس میکنن😐😐

قدا ماشالله همه 180 

یه تعدادم با خونواده شوهر گیس و گیس کشی دارن 😐

یه ذره متفاوته دنیاش ولی قشنگه 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
جدی نگیر گلم  اینجا قد ۱۶۰ رو جزو کوتوله ها دسته بندی میکنن  مورد بوده گریه می‌کرده گفتی ...

دقیقا ۱۷۱ میگفت من باید ۱۸۰ بشم بهم میگن کوتوله 

اونوقت من با ۱۵۵ هیچ من نگاه😶