2777
2789
عنوان

قد

438 بازدید | 76 پست

اقا این تاپیکایی که راجع به قد میبینم چرا همه از دم قد بلندین 

اینایی که من تو جامعه میبینم کین پس ؟ 🥲 

من ۱۵۵ ام خیلی تفاوت با بقیه حس نمیکنم  ( یکم کوچولوترم معمولا ) در حد سه چهار سانت اختلافو حس میکنم با اکثریت خانوما 

اکثرا اینجا میبینم ۱۷۰ -۱۷۵ این ، دوستم قدش ۱۷۰ عه اختلاف زیادشو با خودم حس میکنم ولی بیشتر خانوما رو  که میبینم بنظرم حدود ۱۶۰ باشن😁 

نی نی سایت جز جامعه نیست یا جامعه ی دوروبر من فرق میکنه؟🙈😁

منم 170 نیستم 167 

آره کلا اینجا مودش فرق داره😂😂😂

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک ۱۶۳🙌

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

من فکر میکنم اصفهانی ها همین حدودن ..۱۷۰ و ۱۷۵ تو خیابون پر هستن ...

فکر کنم همه اینجا اصفونی باشن 😁

من نه تپلم نه چاق ...۱۷۰ قد و ۵۹ وزن دارم .مانکنم و ورزشکار .ولی سه کیلو لپ دارم 😂.اطرافیانم صدام میزنن مهشید تپلی 😁 برخی کاربران هم وقتی ازم دلخور میشن و میخوان جبران کنن بهم میگن برو خپل چاق 😂 نمیدونن که این تپلی  پسوندی هست که شوهرم برام گذاشته و خیلی دوستش دارم 

من ۱۵۷ ام همه تاپیکای قد گفتم

ادم دروغ بگه بهش جایزه نمیدن ک

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      

جدی نگیر گلم 

اینجا قد ۱۶۰ رو جزو کوتوله ها دسته بندی میکنن 

مورد بوده گریه می‌کرده گفتیم چی شده گفته قدم ۱۷۰ راضی نیستم کوتاهم 

فک کنم منظورش این بوده هنوز دستش به ستاره ها نرسیده 

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم 170 نیستم 167  آره کلا اینجا مودش فرق داره😂😂😂

نمیگم همه دروغ میگن 

ولی اکثریت که نمیشه این حدودا  باشن مگه اکثریت نباید میانگین بشن