2777
2789
عنوان

قد

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 76 پست
کلا همه ی خانما و آقایون بین ۱ تا ۸ سانت قدشون رو بلند تر از واقعیت میگن حالا یا رند میکنن یا اشتبا ...

پس منم ک ۱۵۷ ام بگم ۱۶۵🤭

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امضات😅

😅😅

من نه تپلم نه چاق ...۱۷۰ قد و ۵۹ وزن دارم .مانکنم و ورزشکار .ولی سه کیلو لپ دارم 😂.اطرافیانم صدام میزنن مهشید تپلی 😁 برخی کاربران هم وقتی ازم دلخور میشن و میخوان جبران کنن بهم میگن برو خپل چاق 😂 نمیدونن که این تپلی  پسوندی هست که شوهرم برام گذاشته و خیلی دوستش دارم 
ببرش غدد منم دخترمو میبرم 160 است 14 سالشه 4 ساله پریود شده فکر نکنم بیشتر از این قد بکشه 

بردمش فقط کلسیم و اینا داده که مرتب مصرف میکنه گفت چون پریود شده آمپول هورمون روش اثر نداره وگرنه قبل وز پریودی میزدیم جلوی بلوغشو میگرفت

منم170قدمه یعنی واقعا دروغ میگن قدشونو؟فک نکنم

نمی دونم 

ولی میگم چرا مثل میانگین دوروبر من که تو کوچه خیابون میبینم فراوانیه قدشون نیست🤔 

اکثرا بجای رنج ۱۵۸ تا ۱۶۳ اینا همه رنجا ۱۷۰ -۱۸۰ 🤔

ببرش باشگاه و دکتر تغذیه  بلند میشه

باشگاه و استخر میرفت از وقتی کرونا اومده یک سال و نیمه متوقف شده دیگه گاهی تو خونه ورزش های کششی انجام میده که تاثیر آنچنانی نداره روش

نمی دونم  ولی میگم چرا مثل میانگین دوروبر من که تو کوچه خیابون میبینم فراوانیه قدشون نیست ...

منم دورو اطرافم خیلی بلند نیستن 

توو دوستام کوتاهشون منم ولی از ۱۶۶ بالاتر نداریم

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      
من ۱۵۴هستم باکفش پاشنه ۵یا۷سانتی از خودم رضایت دارم نگران دخترمم🤕🤕۱۳سالشه ۱۵۱هست قدش پریود شده&nbs ...

عزیزم غصه نداره که 

تناسب اندام داشته باشه حله 

ورزش فراموش نشه اما مسئله ای نیست که غصه بخورین براش🌹