2777
2789
عنوان

ماهانه چقدر خرج خودتون میکنید؟

892 بازدید | 74 پست

بچه‌ها ماهانه چقدر خرج خودتون میکنید؟

و خرجتون شامل چه چیزهایی میشه؟

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۸ حقوقمه.۳ تومنش برای یه قسط میره ...

۱ تومن آجیل و کشمش و چیزای مقوی  میخرم ...

بقیه ش پس انداز 

من نه تپلم نه چاق ...۱۷۰ قد و ۵۹ وزن دارم .مانکنم و ورزشکار .ولی سه کیلو لپ دارم 😂.اطرافیانم صدام میزنن مهشید تپلی 😁 برخی کاربران هم وقتی ازم دلخور میشن و میخوان جبران کنن بهم میگن برو خپل چاق 😂 نمیدونن که این تپلی  پسوندی هست که شوهرم برام گذاشته و خیلی دوستش دارم 

۲۰۰تومن فقط خوراکی

بقیه اشو چون میدونم حساب کنم زیاد میشه نساب  نمیکنم😅😅

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)

۲ تومن

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

زیاد متاسفانه یه کم زیادی خرج میکنم😐🤦‍♀️

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
هیچی. شوهرم پول نمیده

واقعا سختع چطور تحمل میکنی 

بخدا نمیخام تعریف بدم یا دلتو بشکونم خدای نکرده

ولی من باوجود حقوق خودم درماه چندین بار ازشوهرمم میگیرم چون میگم وظیفشه باید رو خرج من حساب کنه بدونه خرج دارم

درامد همسرت چقدره

🖤