2777
2789
عنوان

ماهانه چقدر خرج خودتون میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 74 پست
نه اتفاقا از وقتی یادم میاد دارم خرج میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️

ای بابا خوب منم که خرج نکردم پوست خ خوبی ندارم که😂😂باز نتیجه گرفتم خرج نکنم😂😂😂من خ خسیسم انگاری

السلام علیک یا بقیه الله ًعجل الله تعالی فرجه ًبه جمعمشق انتظار 👉بپیوندید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بابا خوب منم که خرج نکردم پوست خ خوبی ندارم که😂😂باز نتیجه گرفتم خرج نکنم😂😂😂من خ خسیسم انگاری

نه به اندازه خرج کنید ، مثل من ولخرج نباشید ولی دیگه کرم ابرسان و دورچشم و صدافتاب و شوینده خوب بگیرید

اگه خرج نمیکردم از اینم بدتر بود

نه به اندازه خرج کنید ، مثل من ولخرج نباشید ولی دیگه کرم ابرسان و دورچشم و صدافتاب و شوینده خوب بگیر ...

حالا ببخشید خ اذیتت کردم شما که زیاد اهمیت دادین حتنا اطلاعات خوبی دارین

پوستم مختلطه..قبلا چرب بود 

فیس واش مناسب و ضد آفتاب و آب رسانو دور چشم چی بزنم..35 سالمه

السلام علیک یا بقیه الله ًعجل الله تعالی فرجه ًبه جمعمشق انتظار 👉بپیوندید.

هیچی بجز چیزای خیلی ضروری و پزشکی

چون درکل از خرید کردن متنفرم 

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.

اخرین بار ک خرج خودم کردم برج 7 و 8 بود ک هودی خریدم از پول خودم 

14 سالم 

الانم 150 دارم نمیدونم چی بخرم باهاش

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
۸ حقوقمه.۳ تومنش برای یه قسط میره ... ۱ تومن آجیل و کشمش و چیزای مقوی  میخرم ... بقیه ش پس ان ...

شام نهار . تفریح .  مایهتاج خونه .مهمونی قبضا چی؟؟؟

عصابم دفتر نقاشی بچه ۳ ساله خطخطیهکاش کی پیداشه مارو از مملکت  ببره .  
شغل آزاده. خسیسه. الان چند روزه 200 تومن بدجوووور لازم دارم هر چی میگم نمیده. نمیدونمم ب کی رو بنداز ...

شوهره منم اینجوری بود منم همیشه حسرت داشتم تا اینکه چندوقته ماهی دو ملیون میده هم برا خودم خرج میکنم هم برا زندگی

حالا ببخشید خ اذیتت کردم شما که زیاد اهمیت دادین حتنا اطلاعات خوبی دارین پوستم مختلطه..قبلا چرب بود ...

عزیزم من نمیتونم راهنمایی تون کنم چون پوست من با شما فرق داره،  برای خودم هم هرچی دکترم تجویز کنه میگیرم

يه مدت درگيرم حساب نميكنم 

بستگي داره چه چيزهايي رو منظورته

از هزينه هاي ارايشگاه و ارايشي و بهداشتي و كلينيك و لباس و اينجور چيزها حدوداي چهار تومن در ماه فكر كنم بشه بعضي ماها هم خوب يه هزينه خاصي دارم خيلي ميشه هفته قبل ازمون بين الماللي ثبت نام كردم شش ميليون و خورده اي شد نميدونم اينا هم جزو هزينه هاي خودم محسوب ميشه يا هزينه هاي زندگي

شهريه ام چطور؟

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
۸ حقوقمه.۳ تومنش برای یه قسط میره ... ۱ تومن آجیل و کشمش و چیزای مقوی  میخرم ... بقیه ش پس ان ...

میش بوید شغلتون جیه

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗