2777
2789
عنوان

تشکر ❣️

98 بازدید | 12 پست

دقیقا دو سال پیش همین موقع‌ها بود که یه کابوس وارد زندگیم شد ؛ چقدر منو داغون کرد ، چقدر منو پیر کرد ، منو شکست ، درد کشیدم !! الهی که به حق امشب هیچکس به حال من دچار نشه 🙏

پارسال شبای قدر بود که با نی‌نی سایت آشنا شدم . انسان‌های خیلی خوبی رو اینجا پیدا کردم. 

کسانی که سنگ صبورم بودند. 

کسانی که برای منع بی‌کس دعا کردند.

از همه شما ممنونم ؛ اینجا به واقع مهربونی و انسانیت رو دیدم . امشب به یاد همگی شما هستم ؛ امیدوارم امضای خدای مهربونم پای تک‌تک آرزوهاتون باشه . ❣️

از شما هم ویژه ممنونم که هر لحظه به یادم بودین :

@dokhi75 @بهارناز20 @چمنگل @بانو_ملکه @دخترلاکچری20 @سادات_خانم

التماس دعا ❣️ 

بقیه هم اگه یادم رفت ببخشید 🙏

من یه تک فرزندم که تو این دنیا به جز خدا و پدر و مادرم کسی رو ندارم. تمام راه‌ها به روی من بسته شده و جز دعای شمایی که نمیشناسم و اصلا نمیدونم کی هستید دستم به جایی بند نیست. منه تک فرزند تنها وایستادم جلوی کوهی از مشکلات. خدا میخواد مامانم رو ببره پیش خودش ولی نمیدونه که اگه مامانم بره بابام طاقت نمیاره و زندگی من نابود میشه . خواهش میکنم ازتون دعا کنید تو این دنیا ما هیچکس رو نداریم که برامون دعا کنه... من چشمم به دعای های شماست خواهش میکنم ازتون... و حالا پدرم از پا در اومده !!! اون از مامانم ... این از پدرم ... من موندم ! 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

خوندی لایکم کن مرسی

کاری نداره که پاشو :💥نماز بخون💥نماز بخون💥نماز بخون💥 نماز بخون💥نماز💥نماز💥نماز 💥گوشی زمین ، الان پا شدم یا الله💓من رفتم نماز 😍😇  🌸 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم  🌸لینک حذف تاپیک کلیک کنید راه درمان : 🍎 تنبلی تخمدان توسط متخصص مجرب》 کافیه دوران پریودی wc میرید خودتونو نشویید البته پشت موردی نداره ، پیف پیف نکنید من تجربه مو گفتم متخصص گفته 🍎 یبوست 》دایما بیسکویت جمانه سبوس دار بخور محل فروش: فروشگاه های زنجیره ای هایپر مارکت ها و دیج.ی کالا معمولا هست شایدم اکالا انلاین  🍎معده درد : ابلیمو و کلا ترشی جات نخورید   طبق تجربه ی خودم درمان نسبی کرونا 》 اب نخود نذر انرژی مثبت 》انرژی مثبت بفرست انرژی مثبت دریافت کن🌸 من خیلی مهربانم و خدا عاشقمه😍 شما چطور؟🙂👑💓اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 👑💓السلام علیک یا امام رضا علیه السلام👑 💖السلام علیکم یا کل ائمه السلام علیهم👑💓 اللهم عجل لولیک الفرج💓👑😍😍😍  پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : به روزگار ناسزا مگوييد؛ زيرا خداوند مى فرمايد : روزگار من هستم 😐😔. شب از من است و من آن را نو مى كنم و كهنه مى گردانم.  🌃🌄💒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام 

امیدوارم تو این شبای عزیز 

هر چی از خدا میخواین بهترین هارو براتون رقم بزنه 

هر حاجتی دارین بهش برسین 

التماس دعا 🙏

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

سلام عزیزم دلم خواهش می کنم عزیزم من کاری نکردم 

بازم از ته قلبم برات بهترینها رو آرزو می کنم و همیشه به یادتم دختر مهربون 

خیلی ممنونم به یادم هستی یه دنیا تشکر❤

السلام علیک یا بقیه الله " عجل الله تعالی فرجه " به جمع 👈 مشق انتظار👉 بپیوندید.تاپیک جامع کلیپ های مهدوی مشق انتظار
سلام عزیزم دلم خواهش می کنم عزیزم من کاری نکردم  بازم از ته قلبم برات بهترینها رو آرزو می کنم ...

قوربون محبت شما بانو جان ❣️🙏 برای شما آرزوی موفقیت ، سلامتی و طول عمر دارم 🌺🙏 انشالله که به تمام خواسته هاتون برسید ❣️😘

من یه تک فرزندم که تو این دنیا به جز خدا و پدر و مادرم کسی رو ندارم. تمام راه‌ها به روی من بسته شده و جز دعای شمایی که نمیشناسم و اصلا نمیدونم کی هستید دستم به جایی بند نیست. منه تک فرزند تنها وایستادم جلوی کوهی از مشکلات. خدا میخواد مامانم رو ببره پیش خودش ولی نمیدونه که اگه مامانم بره بابام طاقت نمیاره و زندگی من نابود میشه . خواهش میکنم ازتون دعا کنید تو این دنیا ما هیچکس رو نداریم که برامون دعا کنه... من چشمم به دعای های شماست خواهش میکنم ازتون... و حالا پدرم از پا در اومده !!! اون از مامانم ... این از پدرم ... من موندم ! 
سلام  امیدوارم تو این شبای عزیز  هر چی از خدا میخواین بهترین هارو براتون رقم بزنه  ...

برای شما آرزوی موفقیت ، سلامتی و طول عمر دارم 🌺🙏 انشالله که به تمام خواسته هاتون برسید ❣️😘

سلام عزیزدلم

خوبی؟؟؟

خوشحالم که حالت خوبه 

عزیزم وظیفمه که دوست خوبم و خانوادش و مادر عزیزش رو دعا کنم🙏🙏🙏

با زبون روزه وقتی میخاستم حمد بخونم به نیت شفاء مادر عزیزت هم دعا میکردم🙏💚

شبای قدر هم تو یادت بودم🍃

ممنونم از دعاهات عشقم ،خداروشکر منم دارم حاجت روا میشم؛بزرگترین آرزوم داره برآورده میشه😍😍😍

مرررررسی از دعاهات آبجی😗

و ببخشید که دیر اومدم🙈🙈🙈

ان شاءالله بیای و تاپیک معجزه بزنی و بگی مادرم حالش عالیه ....مطمئنم که این اتفاق میفته به زودی ...آمین یا رب العالمین💚💚💚

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
سلام عزیزدلم خوبی؟؟؟ خوشحالم که حالت خوبه  عزیزم وظیفمه که دوست خوبم و خانوادش و مادر عزیزش ...

سلام چمنگل عزیزم ؛ الهی شکر که به حاجت دلتون رسیدید 🙏🌺 انشالله همیشه دلتون شاد باشه ❣️ شرمنده لطف و مهربانی شما و خواهرانم هستم 😭🙏💔

شب قدر به یادتون بودم 🙏❣️

لطفاً برای پدرم هم دعا کنید 🙏❣️🌻

التماس دعا 

سلام چمنگل عزیزم ؛ الهی شکر که به حاجت دلتون رسیدید 🙏🌺 انشالله همیشه دلتون شاد باشه ❣️ شرمنده لطف ...

چشم عزیزم🙏🙏🙏

ممنونم ازت گلم❤

پدرتون چی شدن؟؟؟؟

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
چشم عزیزم🙏🙏🙏 ممنونم ازت گلم❤ پدرتون چی شدن؟؟؟؟

بابام هم این مدت اونقدر تحت فشار بود که اونم .... 😭

بابام هم این مدت اونقدر تحت فشار بود که اونم .... 😭

ان شاءالله همه چی درست میشه به زودی...................الهی آمین،آمین یا رب العالمین

🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻