2777
2789
عنوان

پروتز چونه

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 97 پست
از نیم رخ معلومه برا شما؟ 

اره یخورده شبیه نیم رخ ماکیان 😂😂

البته من بینیمم کشیده هستا بیشتر به خاطر این مشخصه ولی خب همه بهم میگن چونت قشنگه، میگن چیه چونه الآن صورتت طریفترو قشنگتره، نمیدونم والا دیدی آدم هرچی نداره بیشتر دوس داره؟!! من ازین صورتایی می دوستم که کلی چونه دارن ولی خودم چونه دارما اما کوچیکه کشیده نیست

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شرمنده ممکنه یه عکس از نیم رخون بدین؟ فقط از قیمت فک میخدام ببینم اگرم ممکن نیست که درک میکنم

اتفاقا الان داشتم میفرستادم اما هی لود میشه ولی ارسال نمیشه، میخای تو بفرست ببینم چقدر شبیهیم، منم تلاش میکنم بتونم بفرستم

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

منم چونه دار دوس دارم

هییییی ☹

بابام میگه اونی که ت ودوس داری پوز هست دیگه اسمش چونه نیست 😂😂😂😂

ولی خدایی خیلی شیکه چونه

ماکیان چیه؟ 

مثل پرنده ها ، مرغ دریایی دیدی نیم رخشون محدبه؟ به نیم رخ محدب میگن ماکیان

الان اومد ببین، خدایی واقعی نظر بده ناراحت نمیشم

دیدم نه عزیزم اصلا بد نیس. فقط از نیم رخم ممکنه بدی چون برای منم از جلو معلوم نیس اخه نیم رخ یکم معلوم میسه

دیدم نه عزیزم اصلا بد نیس. فقط از نیم رخم ممکنه بدی چون برای منم از جلو معلوم نیس اخه نیم رخ یکم معل ...

بزار ببینم دارم تو گوشیم اخه خاموشی زدیم