2777
2789
عنوان

پروتز چونه

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 97 پست
قیمتش زیاد بود؟ و اینکه عوارضم داشت؟ 

اون موقع هم قد عمل بینیش شد، حرف ۱۰ سال پیشه، نه اتفاقا دکتر تاکید داشت پروتز عوارض داره چون جسمِ مصنوعیه ممکنه تکون بخوره یا درست قرار نگیره، ولی این یه شکاف بین لثه و فک از داخل ایجاد کرده بود واسش بعد چونشو طبیعی ۵ سانت تقریبا کشیده بود جلو همین فکر کنم ولی من تا الان که میبینمش فرمش عین روز اوله

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بد شده بود دراز شده بود

آره صورت دراز میشه، اما دوسته من صورتش خیلی گرد بود بعد عمل بیضی شد ، دوست شما یعنی تو ذوق میزد؟

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

ای بابا همسرتون چرا میگه اخه؟ خب شما میخواین چیکار کنین؟ جراحی؟ 

نمیدونم والا جدیدا انقدر میگه، 😒منم میخوام انجام بدم تو نت فیلماشو دیدم اصلا سخت نیس زیر چونه رو ی برش میدن و پروتزو میذارن داخل

خیلی زیاد طفلک خیلی گریه میکرد تا برداشت صورتش گرد نبود ولی 

ای وای یعنی الآن برش داشته؟ دوباره رفت اتاق عمل؟ الان خوبه چهرش؟

استاتر اگه واقعا چونت خیلی عقبه عمل کن ببین دوسته من ۵ سانت حداقل کشید جلو، اما اگه ۲، ۳ سانته دستش نزن صورتت خراب میشه

ای وای یعنی الآن برش داشته؟ دوباره رفت اتاق عمل؟ الان خوبه چهرش؟

اوهوم یکماه بعد عملش برداشت

فکر کنم دوباره رفت دقیق نمیدونم

خوبه اصلا معلوم نیست قبلا گذاشته بود

دکترش معروف بود اون زمان 

اوهوم یکماه بعد عملش برداشت فکر کنم دوباره رفت دقیق نمیدونم خوبه اصلا معلوم نیست قبلا گذاشته بود ...

ای بابا طفلی چقدرم خرج کرده بوده

اره بابا 2 3 سالنته

دکتر دقیقشو بهت میگه اما اگه کمه ولش کن، واسه من گفت نیم سانت عقبه منم بی خیالش شدم

دکتر دقیقشو بهت میگه اما اگه کمه ولش کن، واسه من گفت نیم سانت عقبه منم بی خیالش شدم

شرمنده ممکنه یه عکس از نیم رخون بدین؟ فقط از قیمت فک میخدام ببینم اگرم ممکن نیست که درک میکنم