2777
2789
عنوان

پروتز چونه

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 97 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیدم عزیزم اره خیلیم قشنگ خدایی. مال من البته یکم از این عقب تره 

بخدا ناراحت نمیشم جدی راستشو بگو؟ البته اینجا رژیم گرقتم خیلی صورتم افتضاح شده از لاغری، قشنگ آرواره هام زده بیرون، ولی قشنگ معلومه یه نیم سانت یه سانتی عقبه 😣

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

شما عکسم گرفتی؟ عکس opg؟ تو عکس چطور بود؟ تو عکس استخون فک بالا و پایینتون تو یه راستا نبود؟ 

آره من اول رفتم اورتودنسی که با اون روشا مشکلمو حل کنم بعد اخرش این شد که دیدی، دیگه رفتم پیش متخصص فک برام اندازه گرفت گفت نیم سانت عقبه ولی نمیشه عملش کنم همون تیغ جراحی رو بزنم ۲، ۳ سانت حداثل میاد جلو حالا اینبار فکت میزنه جلو، یمدت تو فکر ژل چونه بودم شوهرم میگه من چونه طریفتو بیشتر دوس دارم، خاهر شوهرام همشون یه عالمه چونه دارن واسه همین شوهرم چونه کوچیک دوس داره خخخخخ.

حالا واقعا نمیدونم چیکار کنم بنظرت؟ خدایی بدون تعارف راهنمایی کن ناراحت نمیشم

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

نه خوبه عزیزم گفتم که واقعا خوبه

اوکی، ولی معلومه عقبه، کاش تو هم میتونستی عکس بزهری منم نظر بدم

آره من اول رفتم اورتودنسی که با اون روشا مشکلمو حل کنم بعد اخرش این شد که دیدی، دیگه رفتم پیش متخصص ...

بنظرم اصلا دست نزن بهش خیلیم خوبه اخه. 

پس تو عکس معلوم بود قشنگ؟ 

بنظرم اصلا دست نزن بهش خیلیم خوبه اخه.  پس تو عکس معلوم بود قشنگ؟

نه نیازی به عکس نیست، استاندارد اینه که پیشونیت و فک پاینت تو حالت نیم رخ تو یه خط باشه همین، که برا من عقبتره

مال من خیلی عقبه عزیزم ولی بزار باز امتحان کنم

آره کاش بفرستی ادم همیشه خودشو الکی قضاوت میکنه، الان گفتی خوبه کلی آروم شدم همیشه بهش فکر میکنم، البته بینی من خیلی کشیدست ولی چون از تمام رخ عالیه عملش نمیکنم، اما نیم رخم خیلی ضایست