2777
2789
پس اون آقا ک اون شب نشون داد اومد دم در در زد با شامیز رفتن یه گوشی حیاط حرف میزدن اون کی بود؟ 

بابای محسن

اونشب همه رفتن پیش شامیز😂😂😂

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
محسن از حرفاش فهمید این کشته بعدم نمرش از درس گرفت قبول شد خیلی تعحب کرد

آهااان راست میگی.

اين روزها دارم با خيال ِ آمدنت تصوير مي بافم. تو حتما براي من يك طالع ِ شيرين از طعم ِ دوست داشتني عسل خواهي آورد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

محسن بهش گفت من اونشب اونجا بودم ولی کمکش نکردم عذاب وجدان دارم آصف هم گفت نگران نباش زنش یه دقیقه ب ...

آهان👍

اين روزها دارم با خيال ِ آمدنت تصوير مي بافم. تو حتما براي من يك طالع ِ شيرين از طعم ِ دوست داشتني عسل خواهي آورد.
جمال بود فکر کنم

آره اسمش جمال بود

کار اون نبود؟

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
اره خدا کنه زن شامیز رضایت بده

وای استرس گرفتم طفلک مثلع این پیرزنا بایدمتوسل شیم بع اماما نجات پیداکنن اخه مامان بزرگ من اینجوریع فیلم دیدنی همش میگع یاخدا یا علی نمیره فلان فک میکنه واقعیته 

آره اسمش جمال بود کار اون نبود؟

نه اون رفته با شامیز درمورد باباش بپرسه بعد رفته

بعد این پسره اومده نمره محسن درست کنه شامیز دیدتش اینم یه چیزی زده تو سرش

آخریر هم که محسن اومده دیده این کله اش خونی فرار کرده

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
😂من دلم ب حال اون بابا بزرگه می سوزه که تو ستایش هم بو د

نه بابا اگه اون این همه واسه درس سخت نمیگرفت هیچکدوم از این اتفاقا نمیوفتاد همه تو ستایش هم این همه چی زیر سر اونه☹

خب من خیلی فیلم رو ندیدم ی قسمتشو دیدم فقط😄

آها

بابابزرگ خیلی اصرار داشت نمرش خوب بشه بعد اون نمرش خراب شد به دوستش گفت دوسته هم بخاطر اون رفت که نمرشو درست کنه و شامیزو کشت