2777
2789
عنوان

غیرتی شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 20 پست

نمیدونم چیشده و کی مقصره ولی هر چی شده ولش کن کیس های بعدی هستن یاد بگیرین زودد و راحت بگذرین راحتتتت

من تمام هستیم را در نبرد با سرنوشت " در تهاجم با زمان آتش زدم ، کشتم" من بهار عشق را دیدم ولی باور نکردم " یک کلام در جزوه هایم هیچ ننوشتم " من زمقصد ها پی مقصودهای پوچ افتادم " تا تمام خوبها رفتند و خوبی ماند در یادم "  من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت . بهارم رفت . عشقم مرد . یارم رفت

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ولش کن بابا . این آدم ارزششو نداره مطمئن باش اگه دوستت داشت روت غیرت داشت توهم برو دنبال زندگیت . منو شوهرم ی مدت میخواستیم از هم جدا شیم ینی من میخواستم ولی اون طلاق نمیداد  اصللللااااااا راضی ب طلاق نمیشد نمیدونم چرا باهام قهر بود ولی طلاقم نمیداد حتی گفتم سکم نمیخوام ولم کن بزار برم ولی راضی نمیشود . بعد ها بعد یه سال علت این کارشو ازش پرسیدم میگفت نمیتونستم تورو کنار ی شخص دیگه تصور کنم و فک میکردم اگه از من طلاق  بگیری و بری با یکی دیگه اول اون مردو میکشتم بعد تورو بعد خودمو . انقد کله شقه ک میدونم این کارو میکرد .

من از دیوانگان دیدمم  ...    هزاران عاقل مرده 🪐🌌
ولش کن بابا . این آدم ارزششو نداره مطمئن باش اگه دوستت داشت روت غیرت داشت توهم برو دنبال زندگیت . من ...

میخواستم بگم مردی ک دوستت داشته باشه اینجوری روت غیرت داره ک حتی باهات قهرم باشه راضی نباشه با یکی دیگه بری . ولش کن بروپی زندگیت همیشه میگن  خواهان کسی باش ک خواهان تو باشد 

ولش کن بابا . این آدم ارزششو نداره مطمئن باش اگه دوستت داشت روت غیرت داشت توهم برو دنبال زندگیت . من ...

خب این از بابت من خیالش راحته که هیچ جا نمیرم و هر کاری کرده ولش نکردم برای همین با خیال راحت قهر میکنه. چیکار کنم بفهمه ترس از دست دادن بگیره؟

خب این از بابت من خیالش راحته که هیچ جا نمیرم و هر کاری کرده ولش نکردم برای همین با خیال راحت قهر می ...

بابا کسی ک رفته با یکی دیگه یعنی تورو نمیخوادت ... تو نمیخوای اینو قبول کنی عزیزم ولی خب حالا ک زیاد اصرار داری ی مدت بی اعتنایی کن سرد باش ببینیم چی میشه شاید خدا رو چ دیدی برگشت البته من هیچ شناختی از شخصیت رلت ندارم ولی هر مردی ی شخصیتی داره