2789
عنوان

غیرتی شدم

570 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها دوس پسر من با من بهم زده با اینکه من از همه لحاظ خیلی بهتر از اونم اصلا نمیترسه که منو از دست بده یا برم با کسی. ولی من وقتی به این فکر میکنم که یه وقت دوس دختر پیدا نکنه دیوونه میشم😭. چرا مردا دیگه بی غیرت شدن تو این زمونه!!!! چیکار کنم ترس از دست دادنمو بگیره ولی فکر نکنه با کسی دوست شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چون  فهمیده خیلی دوسش داری احساس امنیت میکنه یکم بیخیالش شو سرد باش اهمیت نده درست میشه

با این حرفت کاملا موافقم.من از وقتی سردی کردمو و تو معرض دیدش قرار نگرفتم دلتنگم شد و عوض شد.

توام همینکارو کن

بره بابا کسی ک میخواد بره بزار بره وگرنه همش زوریه و تحمیل تو

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
خب چون همش بودم و تحت هیچ شرایطی ولش نکردم ترس از دست دادنمو نداره. چیکار کنم بفهمه؟

بی محلی فقط   والا من تا خودش زنگ و‌اینا نمیزد من هیچ سراغی ازش نمیگرفتم زیاد در دسترسش نباش    دور باش عزیز باش 

تقصیرد نیه «ذاتت»خراوه 

چه ربطی به بی غیرتی داش😐

من تمام هستیم را در نبرد با سرنوشت " در تهاجم با زمان آتش زدم ، کشتم" من بهار عشق را دیدم ولی باور نکردم " یک کلام در جزوه هایم هیچ ننوشتم " من زمقصد ها پی مقصودهای پوچ افتادم " تا تمام خوبها رفتند و خوبی ماند در یادم "  من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت . بهارم رفت . عشقم مرد . یارم رفت