2821
2789
عنوان

فامیل عوضی

996 بازدید | 37 پست

سلام ..کیا فامیل عوضی و حسود دارن؟بیاین ازشون بگین..من مامانم بچه آخر خانوادش بوده..خواهر و برادراش فوت کردن..دخترخواهراش فاصله سنی کمی دارن باهاش..وای هر چقدر از عقده ای و حسود بودشون کم کفتم..بچه که بودم یادم میاد خواهر مامانم اون موقع زنده بود وسواس داشت یکبار از این زن روی خوش ندیدم..همش در حال اخم و بی ادبی بود.دختر و پسرش میومدن خونه ما میخوردن و میچریدن اما نم پس نمیدادن..حرومشون باشه..پیرزن به بچه هاش آموزش میداد که فقط ی طرفه برین خونه مردم و چیزی پس ندین..خساست از سر و روی این پیرزن میریخت..پشت سر هم غیبت از مامانم و..میکرد..چش نداشت کسیو ببینه..پیرزن حسود اواخر عمرش بخاطر اعمالش بطرز فجیعی زمینگیر شده بود و نمی‌تونست حرف بزنه..نوه هایش همین و سالهای من بودن من با دختر داییم همبازی بودم چشمشون در میومد حسادت میکردن که چرا دخترداییم قهر نمیکنه باهام بره طرف اونا و دعوا راه مینداختن..یکبار دختر خواهر مامانم زنیکه خرس گنده جلوی دخترش که ازم بزرگترها اومد بهم گفت دخترخاله.. که مثلاً احساس جوانی کنه و منو ناراحت کنه..زنیکه بی‌تربیت..حالا هم حالم بهم میخوره ازشون..مامانم مریض شد یدونه زنگ نزدن حالشو بپرسن..ولی نمی‌دونم چرا مامانم با این اخلاق گندشون اینارو باز فامیل می‌دونه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر خواهر مادرت واقعا دخترخالته! احساس حقارت برای چی😐

شما به خالت میگی خواهر مادرم بعد اون به تو میگه دخترخاله، تو ناراحت میشی!؟برعکسه

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
منكه اصلا نفهميدم چي شد اينكه بهت گفته دخترخاله كجاش بد بوده كه شما ناراحت شدين؟

استاتر فوق العاده بدبینن 

فکر کنم مادرشون دخترش رو درگیر این افکار کرده ..کاملا مشخصه آرامش نداره

منم کل فامیل های پدریم

ولی خترخوب دیگه پشت سر مرده حرف نزن هرچقدر هم بد بوده دستش از دنیا کوتاهه

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
ادم هرچی کمتر با دیگران در ارتباط باشه کمتر به عوضی بودنشون پی میبره  اکثر ادما عوضی اند

اكثر ادمها عوضي اند؟پس ببخشيد ما هم عوضي هستيم ديگه؟يا همه دنيا عوضي اند فقط ما خوبيم؟

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

عزیزم شاید باورت نشه من دوساله بودم که مادرم فوت شدن بعد دایی ندارم فقط یه خاله دارم اگه بگمت باور نمیکنی الان که سی ویک‌سالمه شاید نزدیک شیش هفت ساله خالمو ندیم براینکه یتیمم‌هیچ‌وقت سراغ خواهرزاده نگرفته من هم اصلا اعتراف نمیکنم خاله دارم بیخیال این هم یه فامیل عوضی 

مامانی جونم چرا وقتی دو سالم بود رفتی منو هم باخودت نبردی چرا گذاشتی توحسرت گفتن مامان از ته دل بمونم دوستت دارم لااقل بیاتو خوابم ببینمت من حتی قیافیه تو یادم نیست 
استاتر فوق العاده بدبینن  فکر کنم مادرشون دخترش رو درگیر این افکار کرده ..کاملا مشخصه آرامش ند ...

منم فكر ميكنم به شدت داره با بدبيني داره بهشون نگاه ميكنه و كلا حساسيت زيادي داره تو روابط افراد 

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
اكثر ادمها عوضي اند؟پس ببخشيد ما هم عوضي هستيم ديگه؟يا همه دنيا عوضي اند فقط ما خوبيم؟

نگفتم همه گفتم اکثرا

بعد شاید ما برای بعضی ها ادم خوبی باشیم برای دیگران دور از جون عوضی باشیم 

مردم نسبت به سی چهل سال قبل واقعا افتضاح شدن