2777
2789
عنوان

فامیل عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 37 پست
منم کل فامیل های پدریم ولی خترخوب دیگه پشت سر مرده حرف نزن هرچقدر هم بد بوده دستش از دنیا کوتاهه

چون هیچ خاطره ای جز بدی ندارم ازش‌..شاید بشه گفت بدترین مرگو داشت..خدا عمر با عزت بده به آدمای خوب

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماهم فامیلامون اکثرا مال پرستن اگه یه چیزی داشته باشیم همش میگن مالمون یعنی ارث راهم خوردن بعضیاشون

یه دوستی توی نی نی سایت نوشته بود من به چای کیسه ای میگم تی بگ ویه قدم به مهاجرت نزدیک شدم پس من چی بگم اینقدر این چند وقته سرما کشیدم به هردلیل واقعا ناحقیه که اروپا یاکانادا نصیبم نشه😕😕😒😣😢  هرچی فکرمیکنم میبینم انگار فقط آهنگ پیشواز همراه اول قیمتش فقط ثابت مونده بودوگرون نشده بود که اونم شد 😕😌مار ازراسو بدش میاد هرجا میرود بااو روبرو میشود درستش اینه دیگه نبینم کسی بگه پونه ها😜چون یارپوز یه کلمه چند معنایی ترکی هست هم به معنای پونه ونعناع وهم راسو که دهخدا به اشتباه ترجمه کرده.    حرف بی عمل حرف نباشد عالم بی عمل مردنباشد(شعرمن)
چون هیچ خاطره ای جز بدی ندارم ازش‌..شاید بشه گفت بدترین مرگو داشت..خدا عمر با عزت بده به آدمای خوب

بگذر ازش ک خدا ازت بگذره ببین چطور خدا با این همه بدی از بنده هاش میگذره 

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
عزیزم شاید باورت نشه من دوساله بودم که مادرم فوت شدن بعد دایی ندارم فقط یه خاله دارم اگه بگمت باور ن ...

شاید با دیدن شما یاد خواهرش می افته و داغش تازه میشه اخه مادر پرستاری که فوت شدن نمیتونست نوه ش رو ببینه

البته خیلی کار اشتباهیه

نگفتم همه گفتم اکثرا بعد شاید ما برای بعضی ها ادم خوبی باشیم برای دیگران دور از جون عوضی باشیم  ...

اينها همش به ديدگاه خودمون برميگرده

بعد شما وقتي بگي اكثر ادمها بعني در واقعيت داري خودمون رو هم جمع ميبندي 

ببين يه مثال ساده برات بزنم ما يه جمع دوستانه داشتيم كه خانوادگي هم بود مسافرت و دورهمي زياد داشتيم يكي از دوستام بعد از هر مهموني و مسافرت شروع ميكرد ديدي فلاني چيكار كرد ديدي اينجا اين حرف رو زد چقدر بيشعور بود فلاني اينو برداشت سواستفاده گر بود حالا منم تو اون جمع بودم اما  اصلا اينجور برداشت نميكردم ميگفت با ادمهاي كه دوست نداري يا به دردنخور يا مشكل دار بايد فطع رابطه كرد دونع دونه با هر كدوم از دوستامون به يه بهانه قطع كرد اخرين بار رك بهش گفتم بقيه مشكل ندارن تو مشكل داري اخلاق تو ايراد داره كه همه رو بد ميبيني با منم قطع كرد الان ما همه دوستامون با هم هستيم ايشون كلا با همه كات كرده

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
بگذر ازش ک خدا ازت بگذره ببین چطور خدا با این همه بدی از بنده هاش میگذره 

خدا باید بگذره..بنده چیکارس...ولی بعضی آدما جز خاطره بد چیزی از خودشون باقی نمی‌گذارن تو عمر کوتاهی که دارن

آدم با این جور فامیل ارتباط نداشته باشه خیلی راحتتره

ندارم حتی نمی‌دونم که زندن یا مردن بعضی وقتا از خانوادم خبرشون بگوشم‌میرسه 

مامانی جونم چرا وقتی دو سالم بود رفتی منو هم باخودت نبردی چرا گذاشتی توحسرت گفتن مامان از ته دل بمونم دوستت دارم لااقل بیاتو خوابم ببینمت من حتی قیافیه تو یادم نیست 
خدا باید بگذره..بنده چیکارس...ولی بعضی آدما جز خاطره بد چیزی از خودشون باقی نمی‌گذارن تو عمر کوتاهی ...

بله خدا باید بگذره خدا از حق خودش میگذره نه از حق الناس.انسان جایز الخطاس ببخش برای ارامش روح و روان خودت

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
شاید با دیدن شما یاد خواهرش می افته و داغش تازه میشه اخه مادر پرستاری که فوت شدن نمیتونست نوه ش رو ب ...

برعکسه..اتفاقا اگه به خواهرش علاقه داشت به خواهرزاده هاش می‌رسید..واقعا فامیل با فامیل فرق میکنه

شاید با دیدن شما یاد خواهرش می افته و داغش تازه میشه اخه مادر پرستاری که فوت شدن نمیتونست نوه ش رو ب ...

نه عزیزم اوایل اون پولدارتر ما بودن بخاطر همین با ما که سطح مالی کمتری داشتیم رفت و آمد نمیکنه الان با عموم اینا که همسطحش هستن رفت وآمدداره با ما نه

مامانی جونم چرا وقتی دو سالم بود رفتی منو هم باخودت نبردی چرا گذاشتی توحسرت گفتن مامان از ته دل بمونم دوستت دارم لااقل بیاتو خوابم ببینمت من حتی قیافیه تو یادم نیست 
برعکسه..اتفاقا اگه به خواهرش علاقه داشت به خواهرزاده هاش می‌رسید..واقعا فامیل با فامیل فرق میکنه

الان رابطه ات با فاميل پدري خوبه؟

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
آدم با این جور فامیل ارتباط نداشته باشه خیلی راحتتره

ماهم فامیلمون گفتم اکثرا اینجورین البته برام خیلی مهم نیست نشون دادن آشغالن ولی برای ازدواج یکم میترسم به شوهرم بگم بافامیل رفت وآمدی نداریم به خاطر مال پرستی

یه دوستی توی نی نی سایت نوشته بود من به چای کیسه ای میگم تی بگ ویه قدم به مهاجرت نزدیک شدم پس من چی بگم اینقدر این چند وقته سرما کشیدم به هردلیل واقعا ناحقیه که اروپا یاکانادا نصیبم نشه😕😕😒😣😢  هرچی فکرمیکنم میبینم انگار فقط آهنگ پیشواز همراه اول قیمتش فقط ثابت مونده بودوگرون نشده بود که اونم شد 😕😌مار ازراسو بدش میاد هرجا میرود بااو روبرو میشود درستش اینه دیگه نبینم کسی بگه پونه ها😜چون یارپوز یه کلمه چند معنایی ترکی هست هم به معنای پونه ونعناع وهم راسو که دهخدا به اشتباه ترجمه کرده.    حرف بی عمل حرف نباشد عالم بی عمل مردنباشد(شعرمن)