سلام ..کیا فامیل عوضی و حسود دارن؟بیاین ازشون بگین..من مامانم بچه آخر خانوادش بوده..خواهر و برادراش فوت کردن..دخترخواهراش فاصله سنی کمی دارن باهاش..وای هر چقدر از عقده ای و حسود بودشون کم کفتم..بچه که بودم یادم میاد خواهر مامانم اون موقع زنده بود وسواس داشت یکبار از این زن روی خوش ندیدم..همش در حال اخم و بی ادبی بود.دختر و پسرش میومدن خونه ما میخوردن و میچریدن اما نم پس نمیدادن..حرومشون باشه..پیرزن به بچه هاش آموزش میداد که فقط ی طرفه برین خونه مردم و چیزی پس ندین..خساست از سر و روی این پیرزن میریخت..پشت سر هم غیبت از مامانم و..میکرد..چش نداشت کسیو ببینه..پیرزن حسود اواخر عمرش بخاطر اعمالش بطرز فجیعی زمینگیر شده بود و نمیتونست حرف بزنه..نوه هایش همین و سالهای من بودن من با دختر داییم همبازی بودم چشمشون در میومد حسادت میکردن که چرا دخترداییم قهر نمیکنه باهام بره طرف اونا و دعوا راه مینداختن..یکبار دختر خواهر مامانم زنیکه خرس گنده جلوی دخترش که ازم بزرگترها اومد بهم گفت دخترخاله.. که مثلاً احساس جوانی کنه و منو ناراحت کنه..زنیکه بیتربیت..حالا هم حالم بهم میخوره ازشون..مامانم مریض شد یدونه زنگ نزدن حالشو بپرسن..ولی نمیدونم چرا مامانم با این اخلاق گندشون اینارو باز فامیل میدونه.