2777
2789
عنوان

به کسی که توی این روز شهادت..

630 بازدید | 61 پست

بعد از یکسال قرنطینه یه دورهمی سه نفره دوستانه ساده بگیرین و بجای شیرینی کیک بخرن و استوری کنن چی میگید ؟؟؟

چی در موردش فکر میکنید؟؟ من که میگم طرف زندگی خودشه.. و اینطور خاسته شما چی میگید؟

حالا اگه یکنفر تذکر بده و بهتون بربخوره چی میگید

پلییییز مهربون باشید تو کامنتا من دلم زود میشکنهـ😂

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂

ب کسی ربطی نداره هرکیو تو قبر خودش میذارن

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
ب کسی ربطی نداره هرکیو تو قبر خودش میذارن

لااایک موافقم.

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی راجبش فکر نمیکم

کسیم چیزی بگه میگم بع ت چه

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

کاش این همه وقت نگرفته بود یک شب رو رعایت می‌کرد ، دو روز دیگه تمومه

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

والا به خدا هیچی نمیگم هیچ فکریم نمیکنم سرم توکار خودمه اهل تذکر مذکر هم ابدا نیستم یه چیزی بگم خدای نکرده دلش بشکنه چطور از دلش دربیارم؟

بزرگترین دشمن هرکس خودشه
هیچی راجبش فکر نمیکم کسیم چیزی بگه میگم بع ت چه

اگ با اون طرف رودربایستی داشته باشی چی؟ 

اگ با اون طرف رودربایستی داشته باشی چی؟ 

میگم هرکسی عقاید خودش رو داره دیگه😄

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
اگه قرار بر این باشه توی شهادت و... کسی کاری نکنه پس باید ۱۲ ماه سالو ما همینجور پوکر و ناراحت باشیم ...

موافقم 💕💕

ولی در کل چی کاره ام مگه من امام علی ( ع ) حتی قاتل خودشم بخشید این که کار بدی نکرده

به من چه ربطی داره

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم