2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم۱۱ساله زندگی میکنم خیلی دوست دارم ارامششو ،ولی هرکسی میاد خونه ما تا یه هفته میگه بیشتر نمیشه م ...

خونتون اپارتمانیه؟

شاید آن روز ک سهراب نوشت تا شقایق هست زندگی باید کرد خبر از دل پررنج گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت چه گل شقایق و میخک و یاس زندگی اجباریست
نه، چند بار سفر رفتم، ولی اگر موقعیت کاری داشت شوهرم اونجا، از خدام بود برم

اره خوبه ولی گرماش نمیذاذه

شاید آن روز ک سهراب نوشت تا شقایق هست زندگی باید کرد خبر از دل پررنج گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت چه گل شقایق و میخک و یاس زندگی اجباریست
اره عزیزم،تفریحاتم  دیگه برای ما خیلی خیلی تکراری شده،خواهرم که میاد میگه بخدا من اگه اینجا زند ...

اره هرکس نمیتونه زندگی کنه اونجا

برا این میپرسم ک خونه ویلایی و مسکونی خیلی کم بود نمیدیدم

اره عزیزم،تفریحاتم  دیگه برای ما خیلی خیلی تکراری شده،خواهرم که میاد میگه بخدا من اگه اینجا زند ...

خوردو خوراکم گرونه اونجا

کیش جاهای تفریحیش و بازیش زیاده 

مکانهای تازیخی البته نه چندان قدیمی هم زیاد داره 

وسایل مارک وعالی هم بله پیدا میشه محیطشم که نگم انگار تو منهتن قدم میزنی انقدر که قانون داره و باکلاسه هرکسی سرش تو کار خودشه چه لخت باشی چه پوشیده کسی کاریت نداره(مردم منظورمه)

ولی خوردوخوراکش گرونه 

هواشم فقط یکی دوماه معتدلو‌خوبه و دریاشم تاکمی ابری باشه طوفانی میشه و نمیشه بری نزذیک

گرماش هم شرجیه و فقط خونه و جلو کولر باید باشی‌

من طبق سفرم به کیش و نظر دوستم که ساکن‌اونجان گفتم امیدوارم مفیده بوده باشه 

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

وای خوشبحال خواهرتون شیراز بینظیره زیباو خوش ابو هوا و پراز جاهای دیدنی😍

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️