2777
2789

من تهران زندگی کرده بودم، کیش برای من یه جای بینهایت بی امکانات بود

یه جزیره کوچیک و کسل و دلمرده

اون آرامش سفر و ریلکسی رو بزار کنار در حد همون سفر لذت بخشه

البته بستگی داره کجای کیش هم ساکن باشی

تقریبا 80 درصد خونه ها و واحدهای کیش خالی هستن و یه روزایی غپت میگیره

هیچ تفریح خاصی نداره که به چشم ساکن بخوای انتطار داشته باشی چون اکثر تفریحات آبی هست و قیمتش هم گرونه. 

کیش متاسفانه تره بار نداره و میوه و محصولات غذایی همه وارد میشن و خصوصا قیمت میوه اونجا از شهرها بیشتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوپری نه،ولی میوه و تره بار  خیلی خیلی گرون البته من نسبت به شیراز قیمت هارو میگم ،اجاره خونه ه ...

😊اره براهمین میگم برا تفریح خوبه

شغل شما اونجا چیه

شاید آن روز ک سهراب نوشت تا شقایق هست زندگی باید کرد خبر از دل پررنج گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت چه گل شقایق و میخک و یاس زندگی اجباریست

بزرگترین مشکلی که توی کیش داشتم و باهاش درگیر بودم سفارش آنلاین بود

در این حد بهت بگم که اصلا رو این گزینه اش حساب هم نکن

ما تو تهران نون و شیرینی و ... رو هم اینترنتی و از رو اسنپ معمولا سفارش میدیم

دور این گزینه اش که خط بکش.

کیفیت غذای رستورانها زیاد جالب نیست و قیمتاشون بالاست اونم چون همیشه که مشتری نیست و مسافر زیاد نیست. تقریبا بهت بگم هربار از باروژ کیش و فست فودهای معمول و متوسط غذا سفارش دادم اکثر اوقات درجا انداختمش بیرون. 

واقعا، شیراز خیلی خوبه منم عاشق شیرازم

اره واقعا🌺🎈

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

شوهرم هم کارمنده هم رنت کاری داره

عیب نداره ایشالله خوشبخت باشی⁦☺️⁩

شاید آن روز ک سهراب نوشت تا شقایق هست زندگی باید کرد خبر از دل پررنج گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت چه گل شقایق و میخک و یاس زندگی اجباریست

حالا اگه اونجا میخوای زندگی کنی اگه کار نکنی یا سرت رو به یه چیزی گرم نکنی واقعا اذیت میشی

خیلیییی خسته کننده است. اما بازار کار و طیف شغلی هم تو کیش فوق العاده محدوده.

حالا بزار خوبیاشو هم بگم

اولین و مهمترین مزیت کیش هواشه. منظورم اکسیژن هوا

شاید به جرات بگم جزو معدود جاهایی هست که من بدون اسپری میتونم نفس بکشم و ورزش کنم

دومین خوبیش فضای سبز و نور زیاده که متاسفانه اکثر شهرهای ایران ازش محرومن

سومین مزیتش امنیت هست. نه اینکه هیچ جرمی اونجا نباشه اما سریع پلیس میتونه کنترل کنه و پیدا کنه مجرمها رو.

چهارم واسه پیاده روی خیلی خوبه

پنجم از لحاظ پوشش توش آزادی بیشتری داری و لباسهایی میپوشی که شاید تو شهر خودت اصلا نپوشی حالا چه رنگ چه مدل

😊اره براهمین میگم برا تفریح خوبه شغل شما اونجا چیه

من شاغل نبودم اونجا

اونجا یه آپارتمان داریم و من تصمیم داشتم برم اونجا زندگی کنم دیگه.

اولاش مثل همون سفر خیلی خوب بود و چه سکوتی چه آزامشی چه هوایی و ...

ولی بعد سه هفته اونجا لفسردگی گرفتم. حس خانواده دکتر ارنست بهم دست داده بود. دلم خیابونای تهران خودمونو میخواست. پر جنب و جوش و زنده. زندگی تو شهرهای بزرگ در جریانه. آدم حس زنده بودن داره با همه بدیهاش.

ولی اونجا انگار یه جای دور افتاده بود. از ساعت 12 انگار گرد مرگ پاشیدن رو شهر. پرنده هم پر نمیزنه.

دیگه شیراز هم یه شهر بزرگ و شلوغ و شاده. فکر کنم منظورم رو درک کنی که میگم شهر زنده یعنی چی.

بدترین تجربه هام تو کیش وقتی بود که به تعمیرات یا خرید وسایل کلی و اساسی نیاز پیدا کردم

قیمت تعمیرکارها که فضااااایییییی. یعنی یه تنه جور مشتری نداشتن و از شهرستان اومدن طرف واسه کار کردن اینجا رو باید بکشی و بشنوی اینجا جزیره است . قیمتا توش همینه.

وااای یه مشکل بزرگ دیگه ام با کیش پست و اداره پست بود. کیش پست نداره. حالا اداره پست کلی رو نمیدونم ولی خدمات پستی نداره.

یه مسافر هیچوقت درگیر این چیزا نمیشه و این نواقص و خلا هارو نمیبینه

اصلا باش برخورد نمیکنه که ببینه

برای همین سفر تفریحی با زندگی تو کیش زمین تا آسمون فرق داره.

شاید باورت نشه من شب واسه  یه مسکن تا صبح درد کشیدم. نمیدونم داروخانه شبانه روزیش کجاست ولی فقط یه داروخانه اطراف خونمون بود که ساعت 8-9 شب میبست. واسه یه مسکن 2 تومنی باید 15 میدادم رفت و 15 هم برگشت و دور شهر دوره میچرخیدم که داروخانه پیدا کنم آیا باز باشه آیا نباشه

حالا همون مسکن رو داروخونه چی بهت نمیده میگه نسخه بده پس نمیدم !!!!

بیمارستان و خدمات درمانی هم تو کیش که اصلا حرفشو هم نزنیم بهتره

ولی مردمای خیلی خوش اخلاقی داره

کارمندهای بانک خیلی خوش اخلاق و صبور و مهربون و خنده رو

از اون گیر و گورهای اداری خلاصی

هرجا کار اداری داشتم فوری حل شد. 

آدمهای خونگرم و خودمونی و مهربون داره

و نکته مهمش اینه که فضول نیستن و سرشون به کار و زندکی خودشونه