2777
2789
عنوان

عروسی تلخ

14249 بازدید | 235 پست

من مهدیه ام ۲۰ سالمه

مطلبی ک میخوام تعریف کنم داستن زندگیه یه نفره ک خیلی دوسش دارم باید تایپ کنم پس صبورباشید

این داستان واقعیه

۶ سالم بود ک شنیدم بکی از فامیلامون ک ذسمش محمده میخواد ازدواج کنه بله برونش بود

ماهم دعوت بودیم 

اسم زنش مریم بود خیلی خوشگل بود۱۸ سالش بود ومحمدم ۲۷ ساله بود 

وقتی رفتیم جشن همش زل زدع بودم بهش خیلی خوشکل بود یه لباس صورتی کم رنگم پوشیده بود ک پف داشت همش میگفتم ای کاش من جاش بودم اخه عاشق این بودم ک عروس بشم یه لبخندای ریزی میزد ک محمد ضعف میکرد واسش منم محو اون و لباس قشنگش موهاشم فر کرده بود نمیدونم میخواست چی ب محمد بگه ک محمد بش میگفت هیچی نگو تا بعد عروسی من میدونم زندگیتو

مریم مامانش از ۸ سالگی فوت شده بود ۲ تا خواهرداشت ک ازدواج کرده بودن

محمد نمیزاشت حرف بزنه منم ب شیوا دختر عمم میگفتم ای کاش من جاش بودم شیوا هم میگفت اره خیلی خوشگله

کاش زود بزرگ بشیم ماهم

مشاور پوست موهستم اگر محصولی هم خواستید درخدمتم از لوازم ارایشی تا مرطوب کننده 

اوتشب خیلی خوش گذشت مریم یه ناراحتی تو چشماش بود ک هنوز یادمه با اون خنده های ریزش ک دل محمدشو برده بود حسابی اونشب تموم شد و قراربود اونا زود ازدواج کنن منم واسه دیدن مریم لحظه شماری میکردم ببینم لباس عروسش چه شکلیه عاشق لباس عروس بودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوتشب خیلی خوش گذشت مریم یه ناراحتی تو چشماش بود ک هنوز یادمه با اون خنده های ریزش ک دل محمدشو برده ...

انگار قراره ی چیزی بشه😐

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)
یه جا بگو

👌

موسیقی دردیم و سزاوار سکوتیم          وقتـے ارزش زیادۍ قائل بشـے براۍِ کسۍ که لیاقتش‌و نداره ضربه اۍ میخورۍ که انتظارش‌وندارۍ !                                    من همونیم که اگه بغلش کنـے محکم‌تر بغلت می‌کنه 

منو لایک کنین 

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 

عجله نکنین بچه ها

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)

شب عروسی فرارسید مامان بزرگم یه لباس پف دار برام خریده بود عاشقش بودم  قراربود عروسی دزفول باشه اخه اونا دزفول بودن رفتیم عروسی توی یه باغ بود ک ماله عموی محمد بود خیلی خوش گذشت همه محو زیبایی مریم بودن ومریم معصومیت و اون غم تو چشماش با خوشحالی گره خورده بود