2777
2789
عنوان

اعتراف

881 بازدید | 82 پست

بچه ها من زیاد اومدم نی نی سایت من 29 سالمه و همسرم 46 و 17 سال تقریبأ تفاوت سن داریم من از صمیم قلبم دوسش دارم اما بخاطر سن دودل شدم من خودم به شخصه اختلاف سن تا 15 رو قبول دارم اما ما 17 سال اختلاف سن داریم به نظر شما چیکار کنم اینم بگم تو دلم واقعأ دوسش دارم اما حالا نمیدونم لطفأ قضاوت نا حق نکنید ممنون میشم اگر بتوانید کمک یا راهنمایی کنید

می‌دونی چرا دو دل شدی چون اینقدر ک تاپیک عکس زدی و از بقیه نظر خواستی و نظرات بد اونارو خوندی... وقتی خودت دوسش داری هشتاد سالش هم ک باشه مهم نیس اینقدر تاپیک نزن و نزار قضاوت بشی

اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می‌دونی چرا دو دل شدی چون اینقدر ک تاپیک عکس زدی و از بقیه نظر خواستی و نظرات بد اونارو خوندی... وقت ...

نظر بد که زیاد دادن خیلی توهین کردن، کاش بشه تکلیفم رو با خودم بدونم به نظر شما چیکار کنم خوب بشم؟ 

چی دودلت کرد 

نظرات بقیع؟

اینجا پر از ادمایی ک راست بری میگن چپ میرع 

همع چی تو دید هر کس ی جوریع بیخیال 

کنار کسی باش ک‌ شادی ک بلدته 

خوبع اختلاف سنت کم باش قشنگ باش فلان باش اما سر سوزن نیاررع؟

دثدل نباش بنظرم اگ همسر خوبی داری

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

حالا اون دوسالم چیزی نیستا بهرحال فاصله ۱۵تا۱۷فقط دوسالع بنظرم چیزی نیست ک درگیرش شدی ببین دلت چی می ...

نمیدونم والا خسته شدم از بلا تکلیفی دلم پیشش گیره ذهنم درگیره این دو ساله گیج شدم

نظر بد که زیاد دادن خیلی توهین کردن، کاش بشه تکلیفم رو با خودم بدونم به نظر شما چیکار کنم خوب بشم؟&n ...

عزیزم بنظرم اگ شوهرت رو واقعا دوسش داری اصلا دیگ به نظر کسی توجه نکن..اگه یه شوهر داشتی ک پنج سال ازش کوچیکتر بودی ولی دوسش نداشتی خوب بود؟؟؟ سن اصلا مهم نیس اگ عشق باشه

اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 

۲۹ سالته ولی عقلت ۹ ساله 

۲۹ ساله باید تکلیفشو با زندگیش بدونه دیگه 

مگه دوستت نبود طرف؟ تاپیکات که نوشتی دوستمه میخواد بیاد خواستگاریم 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
نمیدونم والا خسته شدم از بلا تکلیفی دلم پیشش گیره ذهنم درگیره این دو ساله گیج شدم

دوسال؟؟سن ملاک زندگی نیس مهم درکه دله شعوره.شماکاراشتباهی میکنی میای اینجا نظرمیخای شما ک نمیخای با نظربقیه زندگی کنی ب دلت اهمیت بده اینجا فرشته هم‌ک باشی آخرش باید ی ایرادی بزارن روت اهمیت نده دوسال چیزی نیس حالا ۱۵بود مشکلی نداشتی دوسال چیه اخه

عزیزم بنظرم اگ شوهرت رو واقعا دوسش داری اصلا دیگ به نظر کسی توجه نکن..اگه یه شوهر داشتی ک پنج سال از ...

بخدا من بخاطر حال بدم هی عکس میزارم میگم شاید کمک کنن بهم، من واقعا دوسش دارم اما فکر میکنم اگر 15 بشه 17 غیر معمولی میشه؟ 

بخدا من بخاطر حال بدم هی عکس میزارم میگم شاید کمک کنن بهم، من واقعا دوسش دارم اما فکر میکنم اگر 15 ب ...

اگ واقعا دوسش داری نباید هیچی برات مهم باشه من شوهرم چند فقط سال ازم بزرگتره ولی همیشه میگم کاش یه ده سالی بزرگتر بود اگ دوسش داری دیگ بیخیال همه چی