بچه ها من زیاد اومدم نی نی سایت من 29 سالمه و همسرم 46 و 17 سال تقریبأ تفاوت سن داریم من از صمیم قلبم دوسش دارم اما بخاطر سن دودل شدم من خودم به شخصه اختلاف سن تا 15 رو قبول دارم اما ما 17 سال اختلاف سن داریم به نظر شما چیکار کنم اینم بگم تو دلم واقعأ دوسش دارم اما حالا نمیدونم لطفأ قضاوت نا حق نکنید ممنون میشم اگر بتوانید کمک یا راهنمایی کنید
میدونی چرا دو دل شدی چون اینقدر ک تاپیک عکس زدی و از بقیه نظر خواستی و نظرات بد اونارو خوندی... وقتی خودت دوسش داری هشتاد سالش هم ک باشه مهم نیس اینقدر تاپیک نزن و نزار قضاوت بشی
اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود...
نظر بد که زیاد دادن خیلی توهین کردن، کاش بشه تکلیفم رو با خودم بدونم به نظر شما چیکار کنم خوب بشم؟&n ...
عزیزم بنظرم اگ شوهرت رو واقعا دوسش داری اصلا دیگ به نظر کسی توجه نکن..اگه یه شوهر داشتی ک پنج سال ازش کوچیکتر بودی ولی دوسش نداشتی خوب بود؟؟؟ سن اصلا مهم نیس اگ عشق باشه
اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود...
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد