بچه ها من زیاد اومدم نی نی سایت من 29 سالمه و همسرم 46 و 17 سال تقریبأ تفاوت سن داریم من از صمیم قلبم دوسش دارم اما بخاطر سن دودل شدم من خودم به شخصه اختلاف سن تا 15 رو قبول دارم اما ما 17 سال اختلاف سن داریم به نظر شما چیکار کنم اینم بگم تو دلم واقعأ دوسش دارم اما حالا نمیدونم لطفأ قضاوت نا حق نکنید ممنون میشم اگر بتوانید کمک یا راهنمایی کنید
به نظرتون 17 سال با 13 سال چقدر میتونه متفاوت باشه؟
خیلی کم
زیاد فرقی نداره
مهم دله
مهم عشقه
یک کسی رو توی اینستا دارم زنش ۲۳ سالشه شوهره ۵۰ ۶۰ مرد خارجیه و میزنه میرقصه و تازه بچه دار شدن ، همه چیز ب دله
|• خداوندا شکرت که تو پروردگار منی •| | عشق من ، بخاطر نعمت وجودت توی زندگیم خیلی از صنم سپاسگزارم که بعد از کل سختی هایی که دیدم ، مارو بهم نشون داد ، به امید اون روز که مشکلاتمون حل شن | |• میشه برام یک صلوات بفرستید ؟ ممنونم 😊 •|
درسته گلم پس به نظرتون تو مایه و یه حد هست 13 و 17 سال اختلاف سن
اررره
سن مهم نیست مهم اخلاقه
ممکنه اصلا شما بالاتر از سن خودتون باشین
که همسرتونو انتخاب کردین..
به بقیه ت وجه نکن هر چیزی هم اینجا نگو
|• خداوندا شکرت که تو پروردگار منی •| | عشق من ، بخاطر نعمت وجودت توی زندگیم خیلی از صنم سپاسگزارم که بعد از کل سختی هایی که دیدم ، مارو بهم نشون داد ، به امید اون روز که مشکلاتمون حل شن | |• میشه برام یک صلوات بفرستید ؟ ممنونم 😊 •|
تفاوت سنی مهم نیست.مهم درک متقابله...اگر همسرت ادم خوبیه و تورو درک میکنه این فکرای بیخودو بذار کنار.ادم باید دلش خوش باشه توی زندگی. با تفاوت سنی پایین مردها خیلی دیر عاقل میشن نسبت به زن.شوهر شما دیگه میدونه از زندگیش چی میخواد و میتونه برای شما یه همدم خوب باشه.در ضمن خودتم 29 سالته دیگه موقعتی خوب بعد از 31 و 2 پیش نمیاد/
ممنونم عزیزم ممنون واسه حرفای قشنگت و وقت با ارزش که گذاشتی
خواهش میکنم گلم
از همین لحن حرف زدنتون معلوم مثل بقیه نیستید و بزرگ تر از سنتون هستین .. پس الان اهمیت ندین و ازین روزایی که به عشقتون رسیدین لذت ببرید و باهم شاد باشید