2777
2789
عنوان

اعتراف

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 82 پست
به نظرتون 17 سال با 13 سال چقدر میتونه متفاوت باشه؟ 

خیلی کم 

زیاد فرقی نداره 

مهم دله 

مهم عشقه 

یک کسی رو توی اینستا دارم زنش ۲۳ سالشه شوهره ۵۰ ۶۰ مرد خارجیه و میزنه میرقصه و تازه بچه دار شدن ، همه چیز ب دله

|• خداوندا شکرت که تو پروردگار منی  •| | عشق من ، بخاطر نعمت وجودت توی زندگیم خیلی از صنم سپاسگزارم که بعد از کل سختی هایی که دیدم ، مارو بهم نشون داد ، به امید اون روز که مشکلاتمون حل شن | |• میشه برام یک صلوات بفرستید ؟ ممنونم 😊 •|

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته گلم پس به نظرتون تو مایه و یه حد هست 13 و 17 سال اختلاف سن

اررره 

سن مهم نیست مهم اخلاقه 

ممکنه اصلا شما بالاتر از سن خودتون باشین 

که همسرتونو انتخاب کردین..

به بقیه ت وجه نکن هر چیزی هم اینجا نگو 

|• خداوندا شکرت که تو پروردگار منی  •| | عشق من ، بخاطر نعمت وجودت توی زندگیم خیلی از صنم سپاسگزارم که بعد از کل سختی هایی که دیدم ، مارو بهم نشون داد ، به امید اون روز که مشکلاتمون حل شن | |• میشه برام یک صلوات بفرستید ؟ ممنونم 😊 •|
اررره  سن مهم نیست مهم اخلاقه  ممکنه اصلا شما بالاتر از سن خودتون باشین  که همسرتو ...

ممنونم عزیزم ممنون واسه حرفای قشنگت و وقت با ارزش که گذاشتی

عجبا 

ول کن دختر 

بخدا شوهرم اگه صد سال هم بزرگتر باشه عاشقشم کوچکتر هم باشه همچنین 

الکی حساس شدی 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
فقط برام دعا کن از این افکار شب و روز ندارم زندگی رو هم به خودم زهر کردم هم اون بنده خدا

خیلی بدجنسی 

شوهرت رو اذیت نکن 

من همیشه طرف خانم ها رو میگیرم ولی شما حساس شدی 

نکن 

بخدا بعد پشیمون میشی 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

تفاوت سنی مهم نیست.مهم درک متقابله...اگر همسرت ادم خوبیه و تورو درک میکنه این فکرای بیخودو بذار کنار.ادم باید دلش خوش باشه توی زندگی. با تفاوت سنی پایین مردها خیلی دیر عاقل میشن نسبت به زن.شوهر شما دیگه میدونه از زندگیش چی میخواد و میتونه برای شما یه همدم خوب باشه.در ضمن خودتم 29 سالته دیگه موقعتی خوب بعد از 31 و 2 پیش نمیاد/

ممنونم عزیزم ممنون واسه حرفای قشنگت و وقت با ارزش که گذاشتی

خواهش میکنم گلم 

از همین لحن حرف زدنتون معلوم مثل بقیه نیستید و بزرگ تر از سنتون هستین .. پس الان اهمیت ندین و ازین روزایی که به عشقتون رسیدین لذت ببرید و باهم شاد باشید