بچه ها من زیاد اومدم نی نی سایت من 29 سالمه و همسرم 46 و 17 سال تقریبأ تفاوت سن داریم من از صمیم قلبم دوسش دارم اما بخاطر سن دودل شدم من خودم به شخصه اختلاف سن تا 15 رو قبول دارم اما ما 17 سال اختلاف سن داریم به نظر شما چیکار کنم اینم بگم تو دلم واقعأ دوسش دارم اما حالا نمیدونم لطفأ قضاوت نا حق نکنید ممنون میشم اگر بتوانید کمک یا راهنمایی کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باور کن نه ابدا اگه اذیت میشی برو مشاوره ولی به خدا توکل کن که این شک رو از دلت دربیاره
ممنون گلم نمیدونم چرا ولی حرفتون رو خیلی قبول دارم
ممنون گلم خیلی اذیتت کردم و برام وقت گذاشتی، یه کمک فقط میخوام به خدا توکل کنم که شک رو از دلم در بیاره یعنی باید چیکار کنم میخوام همین کارو کنم باید چیکار کنم
قربونت. ببین این شکها دیوونت میکنن. کار شیطونه و سراغ همه میاد. خدا کمکت میکنه اگه ازش بخوای.
دقیقأ دست گذاشتی رو نقطه هدف دیونننه روانییییی میکنن آدمو این شک ها از صدتا شکست بدتره آدمو عذاب میکنه فکر کنم بهش میگن وحواس من از خدا میکنم عزیزم شما هم برام دعا کنی سلاله جان یه دنیا ممنونم یه دنیااااااا❤️❤️
چشم دعا میکنم اگه قابل باشم خوبیای شوهرتو برای خودت بزرگکن. چون واقعا هم اخلاق خیلی خیلی خیلی مهمه ...
سلامت باشی سلاله اختیار داری گلم
همسرم از اخلاق عالیه تو زندگیم مثل اخلاقش ندیدم از هر چی بگم کم گفتم از هر لحاظ که فکر کنی محبت کمک حمایت درک کردن حرف گوش دادن یعنی حاضر بخاطرم تا قله ی کوه بره، واقعأ بهترینه از این لحاظ عزیزم
نظر بد که زیاد دادن خیلی توهین کردن، کاش بشه تکلیفم رو با خودم بدونم به نظر شما چیکار کنم خوب بشم؟&n ...
من با همسزم ۱۳ سال اختلاف دارم و خیلی ام از زندگی ام راضیم
|• خداوندا شکرت که تو پروردگار منی •| | عشق من ، بخاطر نعمت وجودت توی زندگیم خیلی از صنم سپاسگزارم که بعد از کل سختی هایی که دیدم ، مارو بهم نشون داد ، به امید اون روز که مشکلاتمون حل شن | |• میشه برام یک صلوات بفرستید ؟ ممنونم 😊 •|