2777
2789
عنوان

اعتراف

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 82 پست
به هم میایید باور کن اصلا دیگه بهش فکر نکن توکل کن بخدا شیطون داره وسوسه ات میکنه نذار

جدی؟ خودمم حس میکنم که یه چیز شبیه وسوس اس

راستش شما اینقدر ابهت دارید من ازتون میترسم

اگه منو نمیکشی چون قبولت دارم فقط بگید اون دو سال که حساس شدم روش معلوم میکنه یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی؟ خودمم حس میکنم که یه چیز شبیه وسوس اس راستش شما اینقدر ابهت دارید من ازتون میترسم اگه منو نمی ...

باور کن نه

ابدا

اگه اذیت میشی برو مشاوره

ولی به خدا توکل کن که این شک رو از دلت دربیاره

نزد خداوند سر سوزنی خوبی و بدی گم نخواهد شد
باور کن نه ابدا اگه اذیت میشی برو مشاوره ولی به خدا توکل کن که این شک رو از دلت دربیاره

ممنون گلم نمیدونم چرا ولی حرفتون رو خیلی قبول دارم

ممنون گلم خیلی اذیتت کردم و برام وقت گذاشتی، یه کمک فقط میخوام به خدا توکل کنم که شک رو از دلم در بیاره یعنی باید چیکار کنم میخوام همین کارو کنم باید چیکار کنم

ممنون گلم نمیدونم چرا ولی حرفتون رو خیلی قبول دارم ممنون گلم خیلی اذیتت کردم و برام وقت گذاشتی، یه ...

قرآن بخون و تو دلت با خدا حرف بزن

ذکر

یا خیر حبیبِِ و محبوبِِ  صلی علی محمدِِ و آلهِ

معجزه میکنه واسه محبت همسری

قرآن بخون و تو دلت با خدا حرف بزن ذکر یا خیر حبیبِِ و محبوبِِ  صلی علی محمدِِ و آلهِ م ...

واقعا تصمیم گرفتم همین کارو کنم پس میگید که دیگه شک نکنم و این ذکر رو بخونم

نمیدونم چطور اتون تشکر کنم و جبران کنم امشب خیلی کمکم کردی سلاله جانم

واقعا تصمیم گرفتم همین کارو کنم پس میگید که دیگه شک نکنم و این ذکر رو بخونم نمیدونم چطور اتون تشکر ...

قربونت.

ببین این شکها دیوونت میکنن. کار شیطونه و سراغ همه میاد.

خدا کمکت میکنه اگه ازش بخوای.

قربونت. ببین این شکها دیوونت میکنن. کار شیطونه و سراغ همه میاد. خدا کمکت میکنه اگه ازش بخوای.

دقیقأ دست گذاشتی رو نقطه هدف دیونننه روانییییی میکنن آدمو این شک ها از صدتا شکست بدتره آدمو عذاب میکنه فکر کنم بهش میگن وحواس من از خدا میکنم عزیزم شما هم برام دعا کنی سلاله جان یه دنیا ممنونم یه دنیااااااا❤️❤️

دقیقأ دست گذاشتی رو نقطه هدف دیونننه روانییییی میکنن آدمو این شک ها از صدتا شکست بدتره آدمو عذاب میک ...

چشم دعا میکنم اگه قابل باشم

خوبیای شوهرتو برای خودت بزرگ‌کن. چون واقعا هم اخلاق خیلی خیلی خیلی مهمه که میگی شوهرت اخلاقش خوبه.

چشم دعا میکنم اگه قابل باشم خوبیای شوهرتو برای خودت بزرگ‌کن. چون واقعا هم اخلاق خیلی خیلی خیلی مهمه ...

سلامت باشی سلاله اختیار داری گلم

همسرم از اخلاق عالیه تو زندگیم مثل اخلاقش ندیدم از هر چی بگم کم گفتم از هر لحاظ که فکر کنی محبت کمک حمایت درک کردن حرف گوش دادن یعنی حاضر بخاطرم تا قله ی کوه بره، واقعأ بهترینه از این لحاظ عزیزم

من نمیدونم شما راست میگی یا دروغ ؟ولی اگه یه درصد هم تاپیکات راسته.ببخشید رک میگم شوهرت اخلاق خوبی هم نداره.خیلی جاها ازش نالیدی.

نگرانی بی جاست عشق اینجا و خدا هم اینجاست.
نظر بد که زیاد دادن خیلی توهین کردن، کاش بشه تکلیفم رو با خودم بدونم به نظر شما چیکار کنم خوب بشم؟&n ...

من با همسزم ۱۳ سال اختلاف دارم و خیلی ام از زندگی ام راضیم 

|• خداوندا شکرت که تو پروردگار منی  •| | عشق من ، بخاطر نعمت وجودت توی زندگیم خیلی از صنم سپاسگزارم که بعد از کل سختی هایی که دیدم ، مارو بهم نشون داد ، به امید اون روز که مشکلاتمون حل شن | |• میشه برام یک صلوات بفرستید ؟ ممنونم 😊 •|

این کسایی که نظرشون برات مهمه کجای زندگیت بودن , هستن یا خواهند بود ??????

زیستن برای دیگران از نظر من نه عقلانیه نه منطقیه و نه حتی احساسی !!!!!

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام