2777
2789
عنوان

اعتراف

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 82 پست
دوسال؟؟سن ملاک زندگی نیس مهم درکه دله شعوره.شماکاراشتباهی میکنی میای اینجا نظرمیخای شما ک نمیخای با ...

همین منو دیونه کرده واقعا یه سوال به نظرتون 15 سال اختلاف با 17 سال خیلی فرق داره تو ظاهر خداوکیلی؟ 

بخدا من بخاطر حال بدم هی عکس میزارم میگم شاید کمک کنن بهم، من واقعا دوسش دارم اما فکر میکنم اگر 15 ب ...

معمولا مشاوران ازدواج میگن ، اختلاف سنی ۱۰ سال رو با احتیاط جواب مثبت بدین و سخت بگیرید ‌

حالا نمیدونم استدلال شما چیه

درخواست دوستی قبول نمیکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ واقعا دوسش داری نباید هیچی برات مهم باشه من شوهرم چند فقط سال ازم بزرگتره ولی همیشه میگم کاش یه د ...

فقط برام دعا کن از این افکار شب و روز ندارم زندگی رو هم به خودم زهر کردم هم اون بنده خدا

همین منو دیونه کرده واقعا یه سوال به نظرتون 15 سال اختلاف با 17 سال خیلی فرق داره تو ظاهر خداوکیلی؟& ...

اصلا وابدا من خیلی خندیدم البته ببخشید.اختلاف سنی دوسال اصلا چیزی نیی ب چشم نمیاد شما خیلی حساسی نمیدونم چرا انقد حساسی.سن فقط ی عدده مهم دله دل خاهر ب حرف دلت گوش بده اخه این دوسال چیه ک شما درگیر کردی حالا اگه ۶،،۷بود یچیزی دوسال اخه🤦‍♀️

عزیزم اگه واقعا دوسش داری و شوهرت خوبه اصلا به حرف کسی اهمیت نده  ناراحت هم نباش بالاخره هر کس ...

من خیلی دوسش دارم وگرنه سه سوت تموم میکردم طلاق مشکلم دلمه که پیششه اما دوست داشتم یه دوسال کمتر بود سنش

اصلا وابدا من خیلی خندیدم البته ببخشید.اختلاف سنی دوسال اصلا چیزی نیی ب چشم نمیاد شما خیلی حساسی نمی ...

حق داری بخندی گلم اصن ناراحت نمیشم بخدا اتفاقا حرفات خیلی خوبه و واضح اگه منو نمیکشین عکسامون رو بزارم ببینید؟ 

من خیلی دوسش دارم وگرنه سه سوت تموم میکردم طلاق مشکلم دلمه که پیششه اما دوست داشتم یه دوسال کمتر بود ...

عزیزم حالا که دوسش داری دیگه بیخیال شو واقعا یکی دو سال هم عددی نیس 

ببین مهم اینکه دلت با اون خوشه اگه اونم دوست داره دیگه بهش فکر نکن

اینجا هم برای نظر به همسرت یا خودت نیا بخدا اینجا آدمایی هستن که خیلیا رو بدون دلیل به طلاق کشوندن 

از فردا تاپیک های دیگه بزن اگه واقعا دلت باهاشه

عزیزم حالا که دوسش داری دیگه بیخیال شو واقعا یکی دو سال هم عددی نیس  ببین مهم اینکه دلت با اون ...

چشم دیگه هیچ‌وقت از این تاپیک نمیزنم ممنون ازت که اینو گفتی بهم چون خیلیا قضاوتم کردن