2777
2789
باید ی سونوگرافی و ی سری ازمایشات بدید ک علت نامنظمی مشخص بشه بعدش بر اساس علت دارو مصرف کنید

دکترم فقط واسم ازمایش نوشته خون و ذخیره اهن و تیروئید و از این قبیل

این کاربری سوم منه دیگه خطی ندارم که عضو بشم دوتا دیگه سر هیچ و پوچ ترکید شب خوابیدم صبح دیدم نیست امیدوارم باز نترکم😐😐😐هرانکس نان دهد دندان دهدیکمی غیر باوره ولی چه کنیم باید خودمنو گول بزنیم
سلام حال شما من تازه ازداواج کردم حالا یک هفته اقدام کردم چقدر دیگه حامله میشوم 

عزیزم بارداری مشخص نیست کی میشه

اما اگر کسی میخواد سریع باردار بشه من بهش توصیه میکنم پکیج بارداری سریع را بگیره و بهش عمل کنه

چون هزینه ش خیلی کمه و واقعا ارزش داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعلت تنبلی تخمدان سیپروترون کامپاندمیخورم سینه هامم خیییییییلی کوچیکه توروخدا ی چیزمعرفی کنین براسین ...

عزیزم هیچی نیست که سینه را بزرگ کنه فقط جراحی 

گول چیزی را نخور

سلام ...ببخشید این درسته که میگن اگر یک ماه پری جلو بیفته ماه بعدش باردار میشین؟من اون ماه پری جلو ا ...

امکان داره ولی این که هرکی ی ماه زودتر پریود بشه بعد باردار میشه اصلا درست نیست

علائم بارداری هم تو پیجم هست عزیرم

عزیزم چ خوب ک اومدی من وسط دوره تخمک گذاریم رابطه داشتم و فقط نگران پیش آبم در ضمن باکره ام قرص او ...

باید ازمایش بدی عزیزم

امکانش کمه ولی صفر نیست

بی بی چک بزن

ببخشید من از روزیکه متوجه شدم باردارم زیر دلم درد میکنه الانم ک تو هفته بیست ویکمم حس میکنم بچم زیر شکممه نوقه نشستن و پاشدن خیلی اذیت میشم حتی موقه خوابیدن مخصوصا سمت پهلوی چپ یه ربعی فقط حالت تهوع دارم واینکه دسشویی رفتنمم سخته ایا مشکلیه؟ واینکه نیاز ب شکم بندددارم !؟

تیترم ب خاطر این بود کسی سوالی داره بپرسه دوست عزیز😏

من هر بیست روز یه بار پریود میشم ؟علتش چی میتونه باشه ؟

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

ببخشید عفونت قارچی تو بارداری درمانش چیه؟

دکتر گفت خودتو با جوش شیرین بشور و شیرینی نخور

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792