2777
2789
عزیزم بارداری مشخص نیست کی میشه اما اگر کسی میخواد سریع باردار بشه من بهش توصیه میکنم پکیج بارداری ...

عزیزم  یه سوال موقع نزدیکی وقتی مردمنیش ریخت میگین باید سریع بلند نشی اگر پسر میخواهی درست این حرف

بله

قیمتش چنده؟؟

و اینکه تلخی و ترشی دهان و میل ب شیرینی میتونه از علاعم بارداری باشه یا نه؟

خدایا  بابت تموم اون چیزایی که دادی و ندادیو میخوای بعدا بدی ندادیو نمیخوای بدی دادیو قدر ندونستم گرفتی شکرت...     خدایا باتو هر چیز غیر ممکنی ممکن میشه بارالله شکرت ...خدایا بخاطر اینکه ابرومو نبردی و دیدیو دم نزدی و با لطفت غمو از دلم بردی شکرت ... 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام گلم . ببخشید من ۱۸ سالمه و مجردم اصلا پریودیه منظم نداشتم ،و پریودیم خیلی درد داره جوری که فشا ...

دوست عزیز یه راهکار میدم واسه تنظیم پریود ی هر روز یه قاشق عسل و با مقداری دارچین قاطی کن بخور و توی چایی حتما  دارچین استفاده کن درست میشه انشاءالله

شکم بند ک اصلا مال بعد زایمانه دردات زیاد باشه یا لکه بینی چیزی داشته باشی باید بری بیمارستان کم ...

ممنونم عزیزم 

اخه راهم میرم انگار هرلحظه بچه میخاد دنیا بیاد خداروشکر لکه اینا ندارم ولی دردشو حس میکنم

سلام ببخشید من یه پسر ۹ ماهه دارم شیر میدم والان ۹ هفته باردارم خودم خیلی ضعیعف شدم و اشتها ندارم دارو برای افزایش اشتها هست واینکه شیر بدم اشکالی نداره؟؟؟

انشالله که باردار میشی عزیزم خداوند حاجتت بده و دلت شاد بشه به حق این روز های عزیز و ماه پر برکت تو ...

خدای ساره و خدای مریم خدای ماهم هست انشاالله جواب صبرمونو میده

خدایا خسته ام از این همه تنهایی خودم و همسرم...سفره های دوتایی ...بیرون رفتن دوتایی...مسافرت دوتایی...چقدر دوتایی...تا کی دو تایی ...دلگیرم ...دلگیر از این دنیا...خالی ام خالی خالی...بی هدف...در چهره ی همسرم هم این را می بینم.......خدایا خودت می دونی چند نفر تا الان به من گفتند حوصلتون سر نمی ره چی می کنید تو خونه چی بگیم....خدایا می دونی چقدر از دوستامون که خونمون اومدند و بچه داشتند بچه هاشون گفتند حوصلمون سر رفت بریم آخه همبازی نداشتند...خدایا تنهام ....
بدرس عزیزم

سلام ی سوال داشتم من دوبار عکس رنگی گرفتم گزارش عکسم نرمال بود لوله ها باز رحم نرمال اما هر دوبار یه جمله بهم گفتن

یکی گفت دهانه رحمت نرمه 

یکی دیگه گفت دهانه رحمت بازه لوله راحت رفت توش 

این میتونه مشکل ساز بشه برام آیا درمانی داره اگر بچه دار بشم سقط بشه چی چون دهانه رحمم نرم بود

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞