من پریودام نامنظمه مثلا الان ۱۰ روزه عقب انداختم و فقط کمر درد و تغییر خلق و خو دارم ولی خبری از پریودی نیست چیکار کنم تا منظم بشه
این کاربری سوم منه دیگه خطی ندارم که عضو بشم دوتا دیگه سر هیچ و پوچ ترکید شب خوابیدم صبح دیدم نیست امیدوارم باز نترکم😐😐😐هرانکس نان دهد دندان دهدیکمی غیر باوره ولی چه کنیم باید خودمنو گول بزنیم
مشکل همسرت چیه؟ اصلا امکان بارداری نداره؟ من با عمل و روش های دیگه امکان داره برای همین شک دارم . ی ...
امکان بارداری هست ولی چهار ساله دارم عذاب میکشم بخاطرش ضعیفه اسپرم و تعداد حرکت پایینه..بخاطر مشکلش من سقط داشتم وکورتاژ شدم..چرا باید اسیب برسونم بخاطر ینفر دیگه بخودوو الکی این همه استرس بکشم..امکان بارداری هست ولی معلوم نیست کی این همه پول هم خرج کردیم..باید همسرت بدونه شاید نخواد پول عمل بده و..شاید نخواد انتظار بکشه عین من..البته انشاالله شما باردار میشین زود..ولی گفتم بدونید من نظرم این بود چون دقیقا این دردو تجربه دارم میکنم.
میشه بپرسم از کجا میدونست؟ مگه کسی قبل از ازدواج اسپرموگرام میده ؟
درد داشته.رفت دکتر ازمایش اسپرم و سونو گرفتن ازش ک فهمیدن واریکوسل داره و عمل کرد بعد عمل هم افتضاح تر شد اسپرما..حدود ۲۰ ملیون اسپرم داش با دارو گیاهی و شیمیایی شد انقدر