2777
2789

سلام خسته نباشید

من پریودام نامنظمه مثلا الان ۱۰ روزه عقب انداختم و فقط کمر درد و تغییر خلق و خو دارم ولی خبری از پریودی نیست چیکار کنم تا منظم بشه

این کاربری سوم منه دیگه خطی ندارم که عضو بشم دوتا دیگه سر هیچ و پوچ ترکید شب خوابیدم صبح دیدم نیست امیدوارم باز نترکم😐😐😐هرانکس نان دهد دندان دهدیکمی غیر باوره ولی چه کنیم باید خودمنو گول بزنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل همسرت چیه؟ اصلا امکان بارداری نداره؟ من با عمل و روش های دیگه امکان داره برای همین شک دارم . ی ...

امکان بارداری هست ولی چهار ساله دارم عذاب میکشم بخاطرش ضعیفه اسپرم و تعداد حرکت پایینه..بخاطر مشکلش من سقط داشتم و‌کورتاژ شدم..چرا باید اسیب برسونم بخاطر ینفر دیگه بخودوو الکی این همه استرس بکشم..امکان بارداری هست ولی معلوم نیست کی این همه پول هم خرج کردیم..باید همسرت بدونه شاید نخواد پول عمل بده و..شاید نخواد انتظار بکشه عین من..البته انشاالله شما باردار میشین زود..ولی گفتم بدونید من نظرم این بود چون دقیقا این دردو تجربه دارم میکنم.

🥰🤱🏻
مجردم چسبندگی رحم و کیست شکلاتی دارم. قبل پریود لک میبینم. پریودام منظم هست.  بهم قرص سیپروترو ...

اقدامات لاپاراسکوپی بیشتر برای بارداریه

و خیلی اوقات هم موثر و خوبه

عزیزم چ خوب ک اومدی من وسط دوره تخمک گذاریم رابطه داشتم و فقط نگران پیش آبم در ضمن باکره ام قرص او ...

عزیزم بیبی چک منفی بود هر دوش

در ضمن از روز۵پریمم شروع کردم سیپروترون خوردم واسه ضدبارداری

امکان بارداری هست ولی چهار ساله دارم عذاب میکشم بخاطرش ضعیفه اسپرم و تعداد حرکت پایینه..بخاطر مشکلش ...

شما همسرت میدونسته که اسپرمش ضعیفه و امکان بارداریش کمه؟؟

امکان بارداری هست ولی چهار ساله دارم عذاب میکشم بخاطرش ضعیفه اسپرم و تعداد حرکت پایینه..بخاطر مشکلش ...

ای جانم ان شالله زودتر نی نی دار میشی

همسرت میدونست قبل ازدواجش این مشکل داره  یا بعد ازدواج فهمید؟

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
سلام خسته نباشید من پریودام نامنظمه مثلا الان ۱۰ روزه عقب انداختم و فقط کمر درد و تغییر خلق و خو دا ...

باید ی سونوگرافی و ی سری ازمایشات بدید ک علت نامنظمی مشخص بشه

بعدش بر اساس علت دارو مصرف کنید

اقدامات لاپاراسکوپی بیشتر برای بارداریه و خیلی اوقات هم موثر و خوبه

همون چون مجردم نمیخوام فعلا لاپاراسکوپی انجام بدم

اشکالی نداره پس؟؟؟ میگم اگه انجام ندم کیست بزرگتر نشه یا مشکل بدتر نشه ک تخمدان بردارن  

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
اگر کمبود کلسیم بود که باید جبران میشد چون هنوز ادامه دار شده و فرقی نکرده بهتره ب ارتوپد مراجعه کنی ...

سلام حال شما من تازه ازداواج کردم حالا یک هفته اقدام کردم چقدر دیگه حامله میشوم 

همون چون مجردم نمیخوام فعلا لاپاراسکوپی انجام بدم اشکالی نداره پس؟؟؟ میگم اگه انجام ندم کیست بزرگتر ...

باید نظرت دکترت را بپرسی که شرح حالتو بدونه

اگر تایید کرد میتونی بعد از ازدواج اقدام کنی میتونی ولی مرتب سونو بده

میشه بپرسم  از کجا میدونست؟ مگه کسی قبل از ازدواج اسپرموگرام میده ؟

درد داشته.رفت دکتر ازمایش اسپرم و سونو گرفتن ازش ک فهمیدن واریکوسل داره و عمل کرد بعد عمل هم افتضاح تر شد اسپرما..حدود ۲۰ ملیون اسپرم داش با دارو گیاهی و شیمیایی شد انقدر

🥰🤱🏻