2777
2789

چ ربطی داشت گلم.. التماس دعا

( در حد بضاعت علمی خودم مشاوره میدم خواستید درخواست بدید در خدمتم)🥰    انسان تنها موجودیست که برای انسان شدن به آموزش نیاز داره..من یک آگاهی جو هستم 🙂💭🌱 برای خوشبخت شدن باید خودآگاه شد 💜..عضویتم سال ۹۶ هست کاربر قدیمی ام🥰❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانمی من رو آلت همسرم ی چندتا دونه مثل زگیل دیدم البته چندین ساله حالا میخواستم واسه بجه اقدام کنم‌ ولی من زگیل نداره اون قسمتم 

میخواستم ببینم قبل اقدام آزمایش اج پی وی بدم؟؟

فرزند عزیزم مامان عاشقته♥
مجردم چسبندگی رحم و کیست شکلاتی دارم. قبل پریود لک میبینم.  بهم قرص سیپروترون کامپاند و یکی دی ...

بنظر من بگو.چون من همسرم بم نگف مشکلشو الان هزار بار دارم میمیرم ک مادر نمیشم..

🥰🤱🏻

بعلت تنبلی تخمدان سیپروترون کامپاندمیخورم سینه هامم خیییییییلی کوچیکه توروخدا ی چیزمعرفی کنین براسینه.قرصی دارویی امپولی چیزی.این سیپرو خیییلی کم رو سینم اثرداره

لطفااگه بانظرم مخالفی ریپ نزن💕♥️

سلام من پریودم منظم بود ماهای پیش این ماه فعلا ۳ روزه عقب زدم نمدونین چیکار کنم زودتر بشم دیگه توانا ...

ای جان

عزیزم شما ک منظمه برای سه روز بهم نزنش

صبر کن تا پریود بشی

تا ی هفته دیر و زود طبیعیه

سلام گلم من خیلی ساله پلی کیستیکم و با دارو مرتب پریود میشم و با دارو‌هیچ مشکلی ندارم و سر پقت به اندازه پریود میشم میخوام چندماه دیگه اقدام کنم مشکلی نیس؟ باردار میشم؟چکار کنم نگرانم نشم

دعام کنید نی نیم سالم و به موقع به دنیا بیاد خواهرا

عزیزم چ خوب ک اومدی

من وسط دوره تخمک گذاریم رابطه داشتم و فقط نگران پیش آبم در ضمن باکره ام

قرص اورژانسی خوردم و سر موعدم پری شدم قبل پری و بعدشم چون نگران بودم بیبی چک زدم

الان دوهفته از پریم گذشته نزدیک یک هفتس ک حالم یجوری میلم ب غذا نمیکشه معده درد دارم و گاهی تهوع بنظرت ممکنه باردار باشم؟؟من چون نامزدم نمیتونم برم ازمایش بدم

چیکار کنم عزیزم🥺🥺

سلام ...ببخشید این درسته که میگن اگر یک ماه پری جلو بیفته ماه بعدش باردار میشین؟من اون ماه پری جلو افتاد این ماه ۱۵روزه عقب زدم ...امکان داره حامله باشم 

درضمن تنبلی تخمدان پلی کیستیک هم دارم پریودی هام همیشه عقب می انداخت این ماه سوزش معده دارم و گاهی وقتا تیر کشیدن تخمدان هام بنظرتون امکان داره حامله باشم؟

خدایا  بابت تموم اون چیزایی که دادی و ندادیو میخوای بعدا بدی ندادیو نمیخوای بدی دادیو قدر ندونستم گرفتی شکرت...     خدایا باتو هر چیز غیر ممکنی ممکن میشه بارالله شکرت ...خدایا بخاطر اینکه ابرومو نبردی و دیدیو دم نزدی و با لطفت غمو از دلم بردی شکرت ... 
سلام گلم من خیلی ساله پلی کیستیکم و با دارو مرتب پریود میشم و با دارو‌هیچ مشکلی ندارم و سر پقت به ان ...

نگران نباش عزیزم

خیلی از پلی کیستیک ها باردار میشن

فقط تحت نظر باش

بنظر من بگو.چون من همسرم بم نگف مشکلشو الان هزار بار دارم میمیرم ک مادر نمیشم..

مشکل همسرت چیه؟ اصلا امکان بارداری نداره؟

من با عمل و روش های دیگه امکان داره برای همین شک دارم . ی وقت بگم بعدش مشکلی نباشه . شایدم نابارور باشم معلوم نیست میگم عذاب وجدان بعدش نگیرم.

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد