2777
2789

سلام گلم .

ببخشید من ۱۸ سالمه و مجردم اصلا پریودیه منظم نداشتم ،و پریودیم خیلی درد داره جوری که فشارم میاد به شدت پایین و همش گریه میکنم حدودا روز دوم اینجوریم بقیش کم کم بهتر میشم .

رفتم دکتر تنبلی تخمدان دارم ولی اصلا موی زائد روی صورتم یا قفسه سینه و اینا ندارم ، فقط صورتم جوش میزنه اونم نه در حد جوش های هورمونی شدید .

۳ ماه قرص دوفاستون خوردم ولی هیچی نشد اصلا پریودیم منظم نشد ، ۲۵ اسفند پریود شدم تا همین ۳روز پیش پریود نشدم ، تازه سه روزه پریود شدم .

کم خونی شدید هم دارم در حدی که برای دوتا سرنگ خون غش کردم .

میشه راهنماییم کنین من چیکار کنم 🥲🥲ببخشید طولانی شد

Lifemusician،ابجی هروقت اومدی بهم پیام بده خیلی دلم برات تنگ شده 😊فکر نمیکردم انقد یهویی منو بزاری و بری ، ان شالله هرجا هستی سالم و شاد باشی 🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخشید من از روزیکه متوجه شدم باردارم زیر دلم درد میکنه الانم ک تو هفته بیست ویکمم حس میکنم بچم زیر ...

شکم بند ک اصلا

مال بعد زایمانه

دردات زیاد باشه یا لکه بینی چیزی داشته باشی باید بری بیمارستان

کم باشه مشکلی نیست استراحت کن

سلام عزیزم خداخیرتون بده من ۴۲سالمه دخترم الان دوسال نیمه هست ودرزمان پریودیم خونریزی شدید دارم ولخته ازم جدامیشه وپریودیم ۱۷روزی یکبار یعنی فقط۱۷روز  فقط پاکم ۶روز پریود دوباره ۱۷ روز پاکم .دکتر گفته تنبلی داری نمخام دیگه بچه داربشم چون ۳ه تادارم ایامیتونم اگر  پیشگیری  نکنم حامله میشم ؟وچکارکنم خونریزی کمتربشه  ..ممنونم عزیزم جواب بدید

سلام گلم . ببخشید من ۱۸ سالمه و مجردم اصلا پریودیه منظم نداشتم ،و پریودیم خیلی درد داره جوری که فشا ...

راه حلش مصرف دارو ب طور مرتب و مکمل تقویتی

تو پیجم هم در مورد تنبلی توضیح دادم بخونش عزیزم

راه حلش مصرف دارو ب طور مرتب و مکمل تقویتی تو پیجم هم در مورد تنبلی توضیح دادم بخونش عزیزم

ممکنه با این وضع پیش برم تویه اینده برای بچه دار شدن ب مشکل بخورم ؟؟

Lifemusician،ابجی هروقت اومدی بهم پیام بده خیلی دلم برات تنگ شده 😊فکر نمیکردم انقد یهویی منو بزاری و بری ، ان شالله هرجا هستی سالم و شاد باشی 🥰
سلام من هفته پنجم بارداری دوتا آمپول پروژسترن زدم پریود بشم نسدم حالا بچه ام و نگه داشنم مشکلی براش ...

ن عزیزم مشکلی نیست مبارکت باسه

هفته ب هفته بارداری را تو پیجم میزارم دوست داشتی فالو کن

ن عزیزم مشکلی نیست مبارکت باسه هفته ب هفته بارداری را تو پیجم میزارم دوست داشتی فالو کن

سلام  منم  ۱۸ سالم  دوساله  اقدامم  باردار  نمیشم  دکتر  هم رفتم  آزمایش  هم انجام دادم  تنبلی ندارم خداروشکر 

خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍
سلام  منم  ۱۸ سالم  دوساله  اقدامم  باردار  نمیشم  دکتر  هم ...

بنظرتون   چیه

خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍

چرا جواب نمیدی دکتر 

سلام عزیزم خداخیرتون بده من ۴۲سالمه دخترم الان دوسال نیمه هست ودرزمان پریودیم خونریزی شدید دارم ولخت ...

سلام عزیزم

برای خون ریزی کمتر باید ویزیت بشی دارو بهتون بدم

پیشگیری هم تا یائسه نشدید داشته باشید چون امکان بارداری هست

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792