2777
2789
عنوان

خارش گلو

247 بازدید | 15 پست

وقتی میخوابم گلو خیلی خیلی میخاره به حدی که به سرفه میفتم چیکارش کنم دوروزه اینجوریه ولی امروز خیلی بدتر از دیروزه فقط موقع  خواب اینجوری میشه

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        
الرژی نمیشه کاریش کرد منم همین درد دارم البته من دهانم توش میخاره انقد بار زبونم میخارونمش ک میزنه ب ...

آبریزش بینی و خارش سقف دهنم یه طرف اینکه نمیتونم بخوابم یه طرف

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اب نمک غرغر کنی نمیشه؟

نه فقط باید رژیم غذایی خاصی رو رعایت کرد که باز هم افاقه نمیکنه

ببخشید میتونم یه سوال بپرسم ازتون😕

بفرمایید

بفرمایید

من قبلا تاپیک زده بودم برای حق طلاق میخام ازشوهرم بگیرم که گرفتمم ازش بعد وکیلم گفت ۶ ماه طول میکشه شما هم اومده بودین توی تاپیکم گفتین دادسو زودتر کارای پروندمو انجام میده حالا فردا میخام برم پیش دادسو شما اطلاعات کافی دارین از دادسو میترسم خدای نکرده کلاهبردار نباشن 😕☹😓؟؟؟؟

برای نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی💚💛 👩‍🍼👶🧡💜
من قبلا تاپیک زده بودم برای حق طلاق میخام ازشوهرم بگیرم که گرفتمم ازش بعد وکیلم گفت ۶ ماه طول میکشه ...

کی کلاهبردار نباشه؟

کی کلاهبردار نباشه؟

بزن گوگل مشاوره حقوقی دادسو میگن اگه حق طلاق داشته باشی یه ماهه طلاق ثبت میشه بزن گوگل دادسو برات میاره بالا

فقط میخاستم ازتون سوال بپرسم شما اطلاعاتی دارین از دادسو یا نه ؟

من اطلاعات کافی درباره دادسو ندارم ولی گوگل که شما میگی یکماه یا حتی کمتر مربوط به طلاق توافقی هست نه اینکه شما حق طلاق داشته باشین.

در طلاق توافقی حدود یکماه ولی در داشتن حق طلاق همون حدود ۶ ماهی که وکیلیان گفته.

من اطلاعات کافی درباره دادستان ندارم ولی گوگل که شما میگی یکماه یا حتی کمتر مربوط به طلاق توافقی هست ...

خیلی ممنون دوست عزیز😘😍

2790
2778
2791
2779
2792